כללי שאלה למומחים בפוטושופ CC 2017

• הוסף לסימניות
1. בפוטו שופ הורדתי CC 2017 והוא לא מציג לי את כל הכלים...
2. איך בודקים את הצבעים אם זה יצא טוב בדפוס....
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מענטשי;n4906006:
1. בפוטו שופ הורדתי CC 2017 והוא לא מציג לי את כל הכלים...
2. איך בודקים את הצבעים אם זה יצא טוב בדפוס....
תודה רבה מראש!!!

1. סרגל הכלים האנכי (שבדר"כ בצד שמאל) יופיע אם תלחצי על Window < Tools. את שאר הכלים תוכלי למשוך החוצה גם דרך לשונית ה-Window.
2. תלוי באיזה מסך את משתמשת, וכיצד כיילת את הצבעים. אם את משתמשת במסמך בסכמת CMYK והמסך שלך בעל פאנל IPS מכויל, הצבעים ייראו די מדויקים. תמיד כדאי להדפיס דוגמה כדי לוודא התאמה מלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים בניסטי;n4906046:
1. סרגל הכלים האנכי (שבדר"כ בצד שמאל) יופיע אם תלחצי על Window < Tools. את שאר הכלים תוכלי למשוך החוצה גם דרך לשונית ה-Window.
2. תלוי באיזה מסך את משתמשת, וכיצד כיילת את הצבעים. אם את משתמשת במסמך בסכמת CMYK והמסך שלך בעל פאנל IPS מכויל, הצבעים ייראו די מדויקים. תמיד כדאי להדפיס דוגמה כדי לוודא התאמה מלאה.

אני לא מדבר על הצד הזה אני מדבר על הצד השני השני אם כלי המחק מברשת וכו'

• הוסף לסימניות
את סרגל הכלים הצדדי, תוכל למצוא בלשונית Window ובחירת האפשרות Tools

אם התכוונת לסרגל הכלים העליון, תוכל למצוא אותו גם בלשונית Window באפשרות Options

אם התכוונת לחלון המברשות, תוכל למצוא אותו גם בלשונית Window באפשרות Brush

• הוסף לסימניות
כן התכונתי לסרגל הכלים הצדדי
הוא לא מראה לי הכל כמו:
הכלי מריחה
הכלי טישטוש
ועוד כמה...

• הוסף לסימניות
זה מה שיש חסרים כמה כלים נ כון?

קבצים מצורפים

• 111.JPG
    111.JPG
    KB 5.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני מניח שהם לא חסרים, הם פשוט "מתחבאים" מתחת לכלים אחרים.
אילו כלים אתה לא מוצא?

• הוסף לסימניות
את הכלי מריחה
את הכלי טישטוש
את הכלי הברה (לא יודע איך כותבים את זה...)

• הוסף לסימניות
בתמונה שהעלת בסוף סרגל הכלים יש 3 נקודות תלחץ על זה ותקבל אפשרות לערוך את סרגל הכלים - להסיר, להוסיף, לתת קיצור דרך, להחליט איזה כלי יהיה ראשון בתפריט וכו'

• הוסף לסימניות
זה לא עוזר...

• הוסף לסימניות
צודק תודה רבה הצלחתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;n4906480:
בתמונה שהעלת בסוף סרגל הכלים יש 3 נקודות תלחץ על זה ותקבל אפשרות לערוך את סרגל הכלים - להסיר, להוסיף, לתת קיצור דרך, להחליט איזה כלי יהיה ראשון בתפריט וכו'

תודה רבה לכולם
ותודה רבה מאוד לmoshiko00
יפה לראות את הענות הברוכה של החברה...
בהצלחה לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה