שאלה למומחים של פרמייר

• הוסף לסימניות
קבלתי ארוע לעריכה עם קבצי MXF.

תמיד אני מכניסה את הקבצים לסקוונס ע"י הלחצן automate to sequence, ואני מרוויחה את החיתוך של הקליפ משני צידיו בשביל המעבר, ומדובר על מאות קבצים.

בקבצים שקבלתי עכשיו - MXF - יש שני ערוצי אודיו נפרדים, כלו' 2 שכבות אודיו, וכשאני מנסה להוריד ע"י automate to sequence, יורד לי רק ערוץ אודיו אחד.
מה יכול להיות הפתרון, הרי לחתוך 300 קליפים מ2 הצדדים זו עבודה מטורפת?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאני צילמתי את זה..(אין הרבה צלמים שעובדים עם מצלמות P2)
קודם כל את צריכה לכוון את הצגת הקבצים לפי טיימקוד(מדיה סטארט-חץ כלפי מעלה) אחרת התוכנה מתבלבלת עם השמות והופכת את הסדר.
בפרמייר יש בעיה עם הקבצים הללו באוטומט.
הפתרון הכי פשוט הוא לעשות אוטומט ולהריץ את כל הקטעים שבהם לא נדרש סאונד חיצוני. ברגע שמתחיל הסאונד החיצוני(חופה או ריקודים) - להעביר משם ידני ולחתוך פינות, אין ברירה. ובסוף האירוע כשלא צריך סאונד חיצוני, לעשות שוב אוטומט. רוב הקאטים נמצאים כשלא צריך את הערוץ השני..
יש פיתרון אחר שמאפשר להעביר את כל הסאונד אוטומט אך הוא מסובך ולא עובד בכל גירסאות הפרמייר.
דרך אגב: טוענים את תקיית וידאו בלבד, התוכנה מזהה את האודיו יחד עם הוידאו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
כנראה זה באמת אתה, ניסיתי להתקשר אליך בלילה והיית בארוע.
אני רוצה לשמוע מה האפשרות המסובכת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה