כללי שאלה למומחי אינדזיין CC 2015

• הוסף לסימניות
יש לי אינדזיין 2015 CC התרגלתי לממשק החדש הכל טוב ויפה, וכעת עידכנתי עידכונים מקרטיב קלואד, ובסרגל כלים למעלה השתנו הקיצורים של מסגרת טקסט, כשהייתי רוצה לעשות ישור מלא, היה אייקון למעלה והייתי לוחץ עליו, כעת הכלים השתנו לדחיית טקסט ועוד, משהו יודע האם אפשר לשנות את האייקונים ואם כן איך משנים?
תודה מראש לעונים.
מצורף צילום מסך להמחשת העניין.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    ללא שם.png
    KB 15 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
פשוט מאד
הסרגל הזה משתנה בהתאם ללחיצות שלך
אם אתה לוחץ על אובייקט מופיע הסרגל כמו שלמעלה
אם אתה בתוך תיבת טקסט יופיעו הגדרות של טקסט
וזה לא קשור לשידרוג של העידכונים...

• הוסף לסימניות
בדקת את זה או שאתה מדבר מתוך השערה? אני בדקתי את זה ובעידכון הקודם כשהייתי בוחר בתיבת טקסט האייקונים למעלה היו של יישור. כעת השתנו לאייקונים של דחיית טקסט מצורף צילום מסך עם בחירת מסגרת טקסט והאייקונים למעלה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 66.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כמו שכתבתי
כשאתה בוחר מסגרת זה נותן לך סרגל כלים של אובייקטים
כשאתה נכנס לתוך המסגרת זה נותן לך סרגל כלים לטיפול בטקסט

כנראה שזה היה אצלך ככה גם בעידכון הקודם ולא שמת לב, ואם באמת זה היה אחרת - היה לך באג

• הוסף לסימניות
על כל פנים תודה על הרצון לעזור

• הוסף לסימניות
אני גם מכיר כמו שכתב "אברהם"
תלחץ לתוך התיבת טקסט וזה ישתנה למה שאתה רגיל לו

• הוסף לסימניות
ניסיתי, זה לא עובד, אשמח אם תעלה צילום מסך ותראה לי שאצלך זה עבד.

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה הם הוסיפו עוד (או הוסיפו מרווח בין ה)אייקונים על הסרגל ואין מקום לכל האייקונים.
בצד ימין למעלה יש תפריט ובו פקודת Customize... ושם אתה יכול להתאים אישית איזה אייקונים יהיו על הסרגל, אם תסיר את מה שאין לך בו שימוש אתה תקבל חזרה את האייקונים של היישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;2174823:
אם אני לא טועה הם הוסיפו עוד (או הוסיפו מרווח בין ה)אייקונים על הסרגל ואין מקום לכל האייקונים.
בצד ימין למעלה יש תפריט ובו פקודת Customize... ושם אתה יכול להתאים אישית איזה אייקונים יהיו על הסרגל, אם תסיר את מה שאין לך בו שימוש אתה תקבל חזרה את האייקונים של היישור.

חזק ביותר! פתר את הבעיה תודה רבה שהחכמתני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה