כללי שאלה למומחי אינדיזיין דכאן

• פותח הנושא brod
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עומדת-לעמד ספר למידה של תוכנת מחשב שכולל צילומי מסך רבים שאמורים להיות משולבים בתוך הטקסט.
שאלתי: האם יש אפשר להמיר קוד בתמונה? שהתוכנה תכניס תיקיה של תמונות לפי הסדר כאוביקטים מעוגנים בכל מקום שמופיע הקוד?

שאלה קטנה נוספת - איך משתמשים בחלון ה- quicq apply?

תודה למקדישים מזמנם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1642204:
אני עומדת-לעמד ספר למידה של תוכנת מחשב שכולל צילומי מסך רבים שאמורים להיות משולבים בתוך הטקסט.
שאלתי: האם יש אפשר להמיר קוד בתמונה? שהתוכנה תכניס תיקיה של תמונות לפי הסדר כאוביקטים מעוגנים בכל מקום שמופיע הקוד?

שאלה קטנה נוספת - איך משתמשים בחלון ה- quicq apply?

תודה למקדישים מזמנם!

א. עם סקריפט שיש לכתוב. פנו בפרטי אם תרצו כזה. כמדומני אין דרך מובנית.

ב. קונטרול+אנטר ואז מקישים אותיות ראשונות מהסגנון שרוצים להחיל או הפקודה שרוצים, כעת בוחרים מהרשימה עם החיצים ומקישים אנטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1642227:
א. עם סקריפט שיש לכתוב. פנו בפרטי אם תרצו כזה. כמדומני אין דרך מובנית.
תבנה. אני גם קונה אי"ה.

• הוסף לסימניות
לחילופין, שהתוכנה תמיר קוד מסויים, ללינק מסויים, תוך הטמעתו כלינק. ושתהיה גישה חופשית. שאוכל להגיד לה מה הקוד, מה לייבא ומהיכן.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1642227:
ב. קונטרול+אנטר ואז מקישים אותיות ראשונות מהסגנון שרוצים להחיל או הפקודה שרוצים, כעת בוחרים מהרשימה עם החיצים ומקישים אנטר

לא ממש הבנתי
אני יודעת שהחלון אמור לעזור לי בהחלה של הסגנונות בצורה מהירה ויעילה
אבל לא יודעת איך ומה הוא עושה
אשמח להסבר מפורט יותר

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י brod;1642551:
לא ממש הבנתי
אני יודעת שהחלון אמור לעזור לי בהחלה של הסגנונות בצורה מהירה ויעילה
אבל לא יודעת איך ומה הוא עושה
אשמח להסבר מפורט יותר

תודה

כדי להחיל סגנונות במהירות, אפשר להגדיר להם מקש קיצור בסגנון, ה quicq apply נועד חוץ מהחלת סגנונות גם לשאר הפקודות בתפריט

קבצים מצורפים

• Untitled.mp4
    KB 305.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1642263:
תבנה. אני גם קונה אי"ה.
ייתכן שזה סקריפט שיהיה צריך התאמה מדוייקת לכל ספר לפי מה שצריך בו.
כרגע אני חושב על טבלה של טקסטים ותקייה של תמונות.
הסקריפט יעבור על הטבלה ויחפש היכן במסמך מופיע הטקסט שבטבלה (לחילופין לכאורה ניתן להגדיר שיחפש בגרפ את הטקסט הרצוי לפי סגנון םסקה או תו)
כעת יחפש את התמונה בעלת אותו השם. וימקם אותה במקום המוגדר לו (מעל/מתחת/לצד) הטקסט. או במקומו.
ויחיל סגנון אוביקט על התמונה גם כן.
גם אפשר להוסיף מידות מסוימות או התאמות שונות.

כל זה נראה לי מעשי בהחלט לכתוב. אם משהו ירצה ויזמין. אשתדל לחשב ולתת הצעת מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1642283:
לחילופין, שהתוכנה תמיר קוד מסויים, ללינק מסויים, תוך הטמעתו כלינק. ושתהיה גישה חופשית. שאוכל להגיד לה מה הקוד, מה לייבא ומהיכן.....

לא הבנתי כוונתי אני חושב. אם כוונתך להכניס לינקים דהיינו קישורים לאינטרנט. זה די קל. כבר כתבתי דבר כזה בעבר ויש לי תשתית די מוכנה.

אם לא לזה הכוונה, באר נא...

• הוסף לסימניות
לינק שלנו מהמשפחה :).

אני מתכוון לשים למשל בתוך הטקסט
[c:\borders\border.pdf]
והוא יביא לי אותו, תוך אפשרות שזה יהיה מעוגן או סתם מיובא לעמוד וכו' וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1643783:
לינק שלנו מהמשפחה :).

אני מתכוון לשים למשל בתוך הטקסט
[c:\borders\border.pdf]
והוא יביא לי אותו, תוך אפשרות שזה יהיה מעוגן או סתם מיובא לעמוד וכו' וכו'...

נשמע די פשוט לביצוע.
אם מקבלים גם טבלה עם לינקים. או דרך אחרת לזהות אותם (סימן להתחלה וסיום למשל )

• הוסף לסימניות
אני גם קונה בלנ"ד

• הוסף לסימניות
אעדכן:
לרוב אני לא כותב סקריפט אם לא הזמינו אותו ספציפית לקוח. אמנם כאן אני עצמי צריך לזה כעת. אז כתבתיו והוא כבר עובד.
אך בדיוק לפי צרכי הספציפיים.
מי שמעוניין ברצינות לרכשו יצור עמי קשר ויפרט מה בדיוק הצרכים שלו בעניין.

(וליידע כללי, כעת הסקריפט עושה ככה:
1. במסמך יש להכניס שמות קבצים (לא כל הנתיב, רק הקובץ והסיומת, נניח cats.PNG)
2. באינדזיין יוזן גרפ שימצא אותם במדויק (נניח^.+?\.PNG)
3. מפעילים את הסקריפט והוא נותן לבחור תקיה.

עובר על הקבצים שבתקיה ואם יש התאמה בין קובץ שבתקיה לשם קובץ באינדזיין, הוא מכניס אותו, ואחריו מוסיף אנטר. כדי שיהיה תמונה ותחתיה שם הקובץ.

מבחינת ההתאמות: נותן "התאם תיבה לתוכן". (fit frame to content)
)
מחיר משוער לסקריפט מוכן לציבור: 200 או 250.
כעת בצורתו הגולמית אם מישהו ירצה, יעלה 150.

קבצים מצורפים

• הדגמה להכנסת תמונות.wmv
    KB 712.9 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה