כללי שאלה למומחי אינדיזיין- כותרות מחליפות צבעים

• הוסף לסימניות
יש לי טקסט רץ באינדי + כותרות משנה
אני צריכה שכל כותרת תהיה בצבע אחר (סה"כ 3 צבעים)
באופן כזה שכל פעם תהיה כותרת פעם ירוק, פעם כחול ופעם אדום וחוזר חלילה...

השאלה שלי
איך אפשר לעשות זאת בלי לעמול קשה (ידנית)?
(יש פתרון דרך חיפוש והחלפה, שכל פעם בשלש כותרות ישים סגנון כותרת אדומה, ואז לעשות שוב חיפוש והחלפה, שכל פעם אחרי הסגנון של הכותרת האדומה ישים סגנון כותרת כחולה וכו', או שזה רעיון בלתי מציאותי???? וגם אם כן, איך עושים זאת?)

יש לציין שלכותרת המשנית יש סגנון אחד של כותרת משנית.
ובנוסף יש 3 סגנונות של כותרות בצבעיהם הנצרכים.

בבקשה, זה דחוףףףףףףףףף
תודה

• הוסף לסימניות
אין כזה סקריפט במקרה???

או שאאלץ לעבוד ידני?????

אף אחד לא יודע???

• הוסף לסימניות
אולי על ידי הסגנון הבא?
אם כל פעם זו פסקה בודדת, אפשר להגדיר שהסגנון הבא אחרי הכותרת האדומה יהיה טקסט, והסגנון הבא יהיה כותרת כחולה, והסגנון הבא יהיה טקסט, והסגנון הבא יהיה כותרת ירוקה וכו'...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על ההענות
אך-
זה לא פסקה בודדת

וגם ניסיתי את זה, אבל א"א לעשות על הסגנון של הטקסט, שאחריו יהיה גם אדום וגם ירוק וכו'
כי אין כזו אפשרות לתת לאותו הסגנון שיהיה הבא אחריו 3 סגננונות

• הוסף לסימניות
אם אינני טועה, הוא התכוון שתסמני לסגנון של הירוק, שהבא אחריו יהיה תמיד אדום. לסגנון האדום תסמני, שהבא אחריו יהיה תמיד כחול. לסגנון הכחול תסמני שהבא אחריו יהיה ירוק. וכשיגיע הירוק הוא אוטומטית כבר ידע להפעיל אדום אחריו וכולי.
ככה זה ייצור מעגליות מסויימת

• הוסף לסימניות
כמובן שגם כשעושים ידנית
עובדים עם חלון החיפוש
מכינים שלוש סגנונות גופן חדשים מבוססים על הראשי
עושים להם קיצור מקשים
וכל פינד-נקסט לוחצים על מקש מתאים

בהצלחה

לגינגית, אני הבנת שהסגנון הבא אחריו הוא מלל רץ. כך שלא יוכל לקבל את הצבע שיבוא אחרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורד;300883:
לגינגית, אני הבנת שהסגנון הבא אחריו הוא מלל רץ. כך שלא יוכל לקבל את הצבע שיבוא אחרי...

אם הכותרת יש לה הגדרת סגנון משלה, במילא כשתגדירי שכותרת הבאה תהיה בצבע אחר, הוא לא אמור ללכת למלל רץ אלא לסגנון שהגדרת לו [אם הבנתי נכון].

אם יש לך כותרת בולד וטקסט רץ רגיל, מסתמא אם תגדירי לו שהסגנון הבא [ותצייני איזה סגנון - בולד] ישנה צבע, מסתמא הוא ילך אליו, או שאני טועה בזה?

• הוסף לסימניות
אם הטקסט משורשר יש כזה אפשרות בחפש והחלף.

• הוסף לסימניות
צריך לעבוד עם סגנונות מקוננים במקרה הזה.
הסתכלי באפשרות Drop Caps & Nested Styles שבחלון ה-Styles.

• הוסף לסימניות
ריקי, אי אפשר.
מספר הפסקאות באמצע לא שווה.

• הוסף לסימניות
ואם מספר הפסקאות לא שווה,
אין אפשרות להגדיר לו שיכול עד לסגנון הבא אחריו ולא עד סוף הפסקה???

• הוסף לסימניות
מאי נפקא מינא, אם זה חשוב לך, אחשוב על נוסחת גרפ בשבילך.
אבל זה יקח זמן.
אם אתה רוצה לנסות לבד, תתחיל לכאורה עם הוספת סימן מסויים לפני כל כותרת.
ועוד טיפ קטן: (?s) בתחילת נוסחה, מגדיר את החיפוש על כל הפסקאות.

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות שלוש מסטרים, אחד לכל צבע כותרת ולאחל אותם בסירוגים?

• הוסף לסימניות
למה לא לעשות שלוש מסטרים, אחד לכל צבע כותרת ולאחל אותם בסירוגים?

• הוסף לסימניות
מה זה קשור למסטרים? מדובר בטקסט רץ עם כותרות משנה שיכולות להופיע בכל מקום באמצע העמוד, לא?

• הוסף לסימניות
אה. חשבתי שמדובר בכותרות משתנות...
אפשר לעשות ע"י סקריפט, אבל היום אין לי זמן. :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה