כללי שאלה למומחי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות לשתול איזה טאב מסוים שירחיק לי בין פיסקה לפיסקה הבאה עד לסוף העמוד, דהיינו שהפיסקה השניה תסתים בסוף העמוד.

• הוסף לסימניות
לא בנתי.
האם כוונתך שהפיסקה הבאה תתחיל בעמוד הבא, או שהפיסקה השניה תסתיים בסוף העמוד.
לא הסברת נכון...

• הוסף לסימניות
שהפיסקה השניה ולאו דוקא השניה זה יכול להיות גם רביעית או לא משנה הקיצר שידחף לסוף העמוד

• הוסף לסימניות
לא. טאב זה הגדרות פסקה. לא בין פסקאות.
אך תוכל לבחור באפשרויות מסגרת טקסט יישור מלא. ולתת שם רווח גדול בין הפסקאות. אולי יועיל למה שאתה צריך.

• הוסף לסימניות
דוגמת עמוד

אני רוצה שהביאורי מלים תמיד יהיו למטה בסוף העמוד אבל לא רוצה לעשותם הערת שולים

קבצים מצורפים

• ג.png
    KB 65.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אליעזר זה לא יועיל מישום שרק בין הפיסקה שלפני הביאורי מלים ולאחריה, אני רוצה שיהיה מרחק, ומה שאמרת זה בין כל הפיסקאות כמדומני

• הוסף לסימניות
תעשה הביאורי מילים במסגרת נפרד ותגדיר שהטקסט תהיה תמיד למטה

• הוסף לסימניות
נו אני מנסה לחסוך בעבודה

• הוסף לסימניות
במקרה שלך לכאורה הדבר הפשוט ביותר הוא ליצור 2 תיבות טקסט במאסטר, אחת למטה ואחת למעלה.
לתיבה התחתונה תן דחיית טקסט בכמה ס"מ, ואז תזרים את הטקסט של הביאורים בתיבה התחתונה.
זה אמור לעבוד הכי טוב וגם יתן לך שליטה מלאה על הביאורים.
במידת הצורך פשוט תזיז את תיבת הטקסט למעלה ולמטה.

והכי טוב לעשות דבר כזה בתוכנת תג, בפרט שאני רואה שיש לך גם כותרות צד. זה בלאגן מטורף....
אבל....

• הוסף לסימניות
לא רוצה שתי תיבות הטקסט מגיע לי כיחידה אחת

• הוסף לסימניות
אתגר מעניין. הגם שלא הבנתי את ההתעקשות שלך על הפתרון של אליעזר וגולדרינג. היות ואתה יכול בשניה אחת לגרום לכל הביאורי מילים להתחיל בתיבת טקסט החדשה, שלה יש יישור ללמטה.

האם אתה יכול להסביר איך בדיוק מגיע אליך הטקסט.
הגם כל דף מגיע כמו שאנחנו רואים כאן את העמוד? חלק מנוקד וחלק שלא - האמור להיות למטה?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם הגדרות קווי פסקה + שמור בתוך התיבת טקסט.
אולי יצא משהו מועיל מזה. לא ניסיתי בפועל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;963811:
אתגר מעניין. הגם שלא הבנתי את ההתעקשות שלך על הפתרון של אליעזר וגולדרינג. היות ואתה יכול בשניה אחת לגרום לכל הביאורי מילים להתחיל בתיבת טקסט החדשה, שלה יש יישור ללמטה.

הגם כל דף מגיע כמו שאנחנו רואים כאן את העמוד? חלק מנוקד וחלק שלא - האמור להיות למטה?
כן כל דף מגיע ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;963815:
אפשר לנסות עם הגדרות קווי פסקה + שמור בתוך התיבת טקסט.
אולי יצא משהו מועיל מזה. לא ניסיתי בפועל.

גיליתי תגלית מעניינת.בזכותך.
האפשרות שמור בתוך מסגרת הטקטס עובדת רק כאשר היא חלה על הפסקה הראשונה בדף! כאשר מדובר בקו כלפי מעלה.
ורק בפסקה אחרונה, כאשר מדובר בקו כלפי מטה.

ממילא זה לא יעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;963877:
גיליתי תגלית מעניינת.בזכותך.
האפשרות שמור בתוך מסגרת הטקטס עובדת רק כאשר היא חלה על הפסקה הראשונה בדף! כאשר מדובר בקו כלפי מעלה.
ורק בפסקה אחרונה, כאשר מדובר בקו כלפי מטה.

ממילא זה לא יעזור לך.

אם תוכל לפרט יותר זה מאוד יעזור לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;963811:

העיצה של גולדרינג לא טובה בשבילי כי לפעמים יש עודף מלים בדף ואני חייב להרחיב את מסגרת הטקסט באותו דף ספיציפי ובאידיזיין זה קל, לשחק עם גדלי הדף, משא"כ בתג, וחוץ מיזה זה עמוד ביאורים מול עמוד טקסט של כוזרי, וזה לא כל כך נח לעשות בתג

• הוסף לסימניות
למה לא לתת בהגדרות של סגנון הפיסקה דרך הparapraph style את היישור של הסגנון הנ"ל כלפי מטה?
אני תכף אבדוק אם זה עובד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;964035:
אם תוכל לפרט יותר זה מאוד יעזור לי

כפי שכתבתי, זה לא עוזר במקרה זה.
מ"מ אם תרצה הסבר מפורט תתקשר. קשה לי להאריך בכתיבה כעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;964040:
למה לא לתת בהגדרות של סגנון הפיסקה דרך הparapraph style את היישור של הסגנון הנ"ל כלפי מטה?
אני תכף אבדוק אם זה עובד...

אין כזה הגדרה בהגדרות פסקה.
הגדרות פסקה קובעות.לאיזה כיוון תתישר בתוכה עצמה, לא על הדף בכללותו.
ומ"מ גם בתוכה עצמה אין הגדרה כלפי מטה. וגם אי אפשר שתהיה. אלא אם כן אתה כותב בסינית מלמעלה למטה.

• הוסף לסימניות
ע"י פלאגאין של הרבס הנקרא COLUMN FLOW תוכל ליתן להביאורים תיבה טקסט נפרדת שיהיה ביישור למטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה