כללי שאלה למומחי אינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות להחליף 20 לינקים בבת אחת ?
לדוג': ישלי 20 מדבקות בעמוד ואני רוצה לעשות רלינק לכולם ביחד שיוחלפו לאותו קובץ? יש משו אוטומטי? כי הוא נותן לי להחליף ולעשות Browse אחד אחד, זה ארוך ומייגע....
אני צריכה המווןןן דפי מדבקות

אנא עזרתכם, בהקדם!
תודהההה!

• הוסף לסימניות
אנא...

מישהו יודע???

• הוסף לסימניות
בהנחה שכל הלינקים הם לאותו קובץ, ואת מעונינית להחליף לקובץ אחד - תבחרי את התמונה "הראשית" שלהם בחלונית הלינקים, (כמעין תיקיה שבתוכה נמצאים כל הלינקים היחידים.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל איפה זו התיקיה שנמצאים בה הלינקים היחידים??? ששם אני יכולה למצוא ת'תמונה "הראשית"?

• הוסף לסימניות
כאן:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 127.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
וואו, תודות!!!
אבל זהו שאני עדיין עובדת עם............ CS3....
ושם אין ת'שכלולים האלו
אולי זה מה שישכנע אותי להתקדם ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chany s;1606795:
וואו, תודות!!!
אבל זהו שאני עדיין עובדת עם............ CS3....
ושם אין ת'שכלולים האלו
אולי זה מה שישכנע אותי להתקדם ....

איני מכירה את הCS3 אבל אולי יש מצב דרך החיפוש והחלפה... [לא בטוחה בכלל]

• הוסף לסימניות
תחליפי הקובץ אבל תשאירי את אותו השם ובאותו המקום
כלומר תשני לקובץ החדש את שמו כך שיהיה זהה לקודם בשם ובמיקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה