דרוש מידע שאלה למי שערער פעם על טסט

• הוסף לסימניות
איך בדיוק רואים את ההסרטה של הטסט
מבחוץ או מבפנים?
סתומרת אם הטסטר נגע לי בהגה כדי למנוע פגיעה במדרכה
האם אפשר לראות בהסרטה בדיוק את הזווית שבו הרכב היה ולהוכיח שבאמת אם הוא לא היה נוגע בהגה בווודאות הייתי נוגעת במדרכה?
אשמח לשמוע
מתלבטת אם לערער

• הוסף לסימניות
לפני 4 חודשים
אין לי מושג אני יכולה לשאול אותו

• הוסף לסימניות
בטסט יש 2 מצלמות מצלמה פנימית וכוללת הקלטה
ומצלמה שמצלמת את מהלך הנסיעה בחוץ
אם מתי שהוא נגע לך בהגה אמרת לו שאתה היית עובר ותצליח להוכיח מהסרטון שבאמת היית עובר אז לך לערער אם לא אז חבל על הזמן

(דרך אגב אני עברתי טסט והטסטר נגע לי בהגה)

• הוסף לסימניות
הלכתי לערער
ומסתבר שהמצלמות פשוט לא עבדו ( ראו רק 2 דקות מהטסט)
שלחו לי הודעה לעשות מבחן חוזר ללא אגרה - באמת תודה!
מה זה אגרה לעומת 230 שקל להעמיד את הרכב לטסט+ שיעור נוסף + חצי יום עבודה כדי ללכת לערער???
פשוט הזוי
כזה דבר קטן ( זה ההערה היחידה!)
שאפילו אין הוכחה עליו
יש עוד עם מי לדבר ?

• הוסף לסימניות
הלכתי לערער
ומסתבר שהמצלמות פשוט לא עבדו ( ראו רק 2 דקות מהטסט)
שלחו לי הודעה לעשות מבחן חוזר ללא אגרה - באמת תודה!
מה זה אגרה לעומת 230 שקל להעמיד את הרכב לטסט+ שיעור נוסף + חצי יום עבודה כדי ללכת לערער???
פשוט הזוי
כזה דבר קטן ( זה ההערה היחידה!)
שאפילו אין הוכחה עליו
יש עוד עם מי לדבר ?
נשמע מוזר
אתה לא יכול פשוט לערער על הטיעון שלו??
חובת ההוכחה על מי?

• הוסף לסימניות
המורה אומר שאין יותר מה לעשות
אין לי מושג אם הוא צודק
הבעיה שאין לי עוד למי לפנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה