שאלה למנהלי הפורום

• הוסף לסימניות
למה מחקתם לי את האשכול???
קיבלתי הבוקר מייל עם הרבה בדיחות נחמדות והעתקתי לכאן להינות את החברות כמו שאני נהניתי,לא היה שום ויכוח באף נושא שהוא
למה מחקתם את זה???
יש הרבה דברים גרועים בפורום שאתם משאירים ואת זה מחקתם???

• הוסף לסימניות
בשיא הרצינות!!!
מה היה רע שם???

• הוסף לסימניות
לא היה רע
אבל כמה וכמה פעמים מחקו אשכולות מהסוג הזה ואמרו שהפורום נועד לעזרה ולא לשיתוף גרידא.
(לא שאני נגד מה שהעלית, אני רק מצטטת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1256598:
למה מחקתם לי את האשכול???
קיבלתי הבוקר מייל עם הרבה בדיחות נחמדות והעתקתי לכאן להינות את החברות כמו שאני נהניתי,לא היה שום ויכוח באף נושא שהוא
למה מחקתם את זה???
יש הרבה דברים גרועים בפורום שאתם משאירים ואת זה מחקתם???

תקראי את כללי הפורום..
אם אין בהודעתך שיתוף ע"מ לתת עזרה וכ'...

• הוסף לסימניות
מה לעשות אבל זה פורום מקצועי
ותודה למנהלים ששומרים על זה
(לא ראיתי בכלל את האשכול המדובר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1256605:
מה לעשות אבל זה פורום מקצועי
ותודה למנהלים ששומרים על זה
(לא ראיתי בכלל את האשכול המדובר)
מעלים כאן הרבה פעמים סרטונים ובדיחות נחמדות
מה יגרע חלקו של אשכול זה???
אם המנהלים רוצים לשמור על האתר יש כאן הרבה אשכולות מקוממים מאוד שאותם הם משאירים ודווקא אשכול תמים זה מחקו לי

• הוסף לסימניות
....

• הוסף לסימניות
מה ההבדל עם בדיחות שמעלים לכאן וזה נשאר כאן במאגר לכאלה שצריכות דחוףףףףףףףףףף בדיחות ומתחננים שישלחו להם?

• הוסף לסימניות
הפורום הוא פורום לעזרה מקצועית זה לזה,
הוא פתוח גם לאנשים שדואגים לסינון מסיבי של אתרים,
מסיבה פשוטה: הוא מיועד לעזרה מקצועי וענינית,
לבלוי בידור והנאה, יש הרבה אתרים אחרים ברשת....
ולא כל אחד מעוניין שתכנים כאלו שאין בהם שום רע (אך גם שום תועלת) יהיו פתוחים אצלו...

(נ.ב. גם אם מעלים לפה סרטונים וכדו׳ זה בד״כ סרטים שאפשר ללמוד מהם משהוא, סרטים עם תועלת חינוכית וכדו׳)

למען ההגינות: לא ראיתי את האשכול המדובר,
זו הערה כללית שמתאימה לכל מי שמעלה מידי פעם דברים
שאינם מתאימים לפורום מקצועי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1256628:
הפורום הוא פורום לעזרה מקצועית זה לזה,
הוא פתוח גם לאנשים שדואגים לסינון מסיבי של אתרים,
מסיבה פשוטה: הוא מיועד לעזרה מקצועי וענינית,
לבלוי בידור והנאה, יש הרבה אתרים אחרים ברשת....
ולא כל אחד מעוניין שתכנים כאלו שאין בהם שום רע (אך גם שום תועלת) יהיו פתוחים אצלו...

(נ.ב. גם אם מעלים לפה סרטונים וכדו׳ זה בד״כ סרטים שאפשר ללמוד מהם משהוא, סרטים עם תועלת חינוכית וכדו׳)

למען ההגינות: לא ראיתי את האשכול המדובר,
זו הערה כללית שמתאימה לכל מי שמעלה מידי פעם דברים
שאינם מתאימים לפורום מקצועי.

הרבה פעמים העלו כאן דברים מהסוג הזה ולא ראיתי שמחקו
חוץ מזה, היום העליתי בדיחות, נניח שלא מוחקים את זה ומחר מישהי צריכה בדיחות לתוכנית ובחיפוש בפורום היא מוצאת גם את מה שהעליתי ונעזרת בהם, אם כן הבדיחות היו לתועלת ולשימוש!!!

• הוסף לסימניות
את יכולה לענות לעצמך כמה סוגי תשובות:

א. ענייני: את שלך ראו ואת האחרים לא ראו.

נחיתי: תמיד את שלי מוחקים, יש אפליות בעולם...

ג. מוסרי: מחקו לזיכוי הרבים ומניעת ספאם, הפחתת דואר זבל ושמירה על איכות הסביבה.

(השטויות באדיבות מפלגת 'עלה ירוק'...)

• הוסף לסימניות
אם יש אשכולות נוספים של בדיחות ושל מיילים שגמרו לעבור אצל כל מיני אנשים ומצאו מנוחתם כאן, ועדיין לא נמחקו - את מוזמנת לשים פה לינק אליהם ונמחק, או לחילופין להתריע על הודעה רעה.
לא חושבת שאם לא מוחקים את כל המיותר עדיף לא למחוק בכלל.

ואם בעוד כמה ימים מישהי תצטרך בדיחות שתבקש ויעלו לה. זו בקשת עזרה. אבל לשים פה את כל הבדיחות והדברים המיותרים כי אולי מישהו יצטרך בדיחות, אולי יחפש פה ואולי זה יתאים לו - זה חשש קצת רחוק.

פורום פרוג הוא פורום מקצועי. איש את רעהו מיועד לבקשות עזרה. לא רואה ששיתוף מיילים שאנשים מקבלים בלי סיבה עונה על אחד מאלה.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
לא ראוי להעלות ביקורת על פרוג מעל גבי הפורום, תנסו לשלוח באישי, קצת הכרת הטוב על הפלטפורמה המעולה שיש לנו פה עם הרבה עזרה הדדית.

• הוסף לסימניות
הסיבה פשוטה, היום יום הזיכרון וזה לא מתאים לבדיחות..:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1256707:
הסיבה פשוטה, היום יום הזיכרון וזה לא מתאים לבדיחות..:)

עוד בדיחה אחת וגם את האשכול הזה מוחקים:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1256683:
אם יש אשכולות נוספים של בדיחות ושל מיילים שגמרו לעבור אצל כל מיני אנשים ומצאו מנוחתם כאן, ועדיין לא נמחקו - את מוזמנת לשים פה לינק אליהם ונמחק, או לחילופין להתריע על הודעה רעה.
לא חושבת שאם לא מוחקים את כל המיותר עדיף לא למחוק בכלל.

ואם בעוד כמה ימים מישהי תצטרך בדיחות שתבקש ויעלו לה. זו בקשת עזרה. אבל לשים פה את כל הבדיחות והדברים המיותרים כי אולי מישהו יצטרך בדיחות, אולי יחפש פה ואולי זה יתאים לו - זה חשש קצת רחוק.

פורום פרוג הוא פורום מקצועי. איש את רעהו מיועד לבקשות עזרה. לא רואה ששיתוף מיילים שאנשים מקבלים בלי סיבה עונה על אחד מאלה.

הצלחות.

מה ראית באשכול הזה שלא מחקת אותו? :D

גילוי נאות: אין לי שום דבר נגד האשכולות המדוברים, באתי רק להבהיר את דברי פותחת האשכול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1256729:

גילוי נאות: אין לי שום דבר נגד האשכולות המדוברים, באתי רק להבהיר את דברי פותחת האשכול...
לא ראיתי.
מצוין. יש עוד דברים למחוק? מחר חופש חייבים תעסוקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1256729:

שוב ביקורת על פרוג? משעמם לכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;1256733:
לא ראיתי.
מצוין. יש עוד דברים למחוק? מחר חופש חייבים תעסוקה...

חופש?
ואני חשבתי,
שניפגש בירושליים... :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה