כללי שאלה למנהלי הפורום

• הוסף לסימניות
מדוע אין תנאי קבלה לפורום עיצוב גרפי???
רציתי לבקש שוב, אם אפשר לפתוח פורום מקצועי נוסף וסגור לבוגרי מסלול עיצוב גרפי (לא דוקא של פרוג) מ-2 סיבות:
1. התגובות תהיינה יותר ענייניות ומקצועיות ומימילא רמת הפורום תעלה.
2. לא יקרה מצב שהגרפיקאי חושש להעלות עבודה לפורום או לשאול שאלה מאחר והלקוח מבקר כאן מדי פעם ועוקב אחרי הדיונים...
היום ב"ה כל חיפוש בגוגל כמעט בכל עניין מביא תוצאות מפרוג, לאורחים אין אפשרות להגיב וגם לא לראות קבצים מצורפים, ואז הם נרשמים כגרפיקאים (משתמשים בפוטושופ...) חברים בפורום...
נכון, כך מתחילים... גם אני הייתי מתחילה, אבל ע"י פורום מקצועי לאחר לימודים מקצועיים נוכל להגיע הרבה יותר רחוק...
אז בעצם למה לא????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;820311:
רציתי לבקש שוב, אם אפשר לפתוח פורום מקצועי נוסף וסגור לבוגרי מסלול עיצוב גרפי (לא דוקא של פרוג) מ-2 סיבות:
2. לא יקרה מצב שהגרפיקאי חושש להעלות עבודה לפורום או לשאול שאלה מאחר והלקוח מבקר כאן מדי פעם ועוקב אחרי הדיונים...
היום ב"ה כל חיפוש בגוגל כמעט בכל עניין מביא תוצאות מפרוג, לאורחים אין אפשרות להגיב וגם לא לראות קבצים מצורפים, ואז הם נרשמים כגרפיקאים (משתמשים בפוטושופ...) חברים בפורום...
נכון, כך מתחילים... גם אני הייתי מתחילה, אבל ע"י פורום מקצועי לאחר לימודים מקצועיים נוכל להגיע הרבה יותר רחוק...
אז בעצם למה לא????
נלעס הרבה.
עשי חיפוש ומקסימום תעבירי לכספת.

אם כי יש צדק בדברים.

• הוסף לסימניות
הודעה זו היא מייצגת את דעתי האישית בלבד ולא את דעת הנהלת פרוג = חיים דיקמן.
היה בעבר פורום "מקצוענים" שבו היו מי עובד בגרפיקה ולא איזה מתלמד.
הפורום הזה לא החזיק מעמד הרבה זמן.

הערה 2 היא לצערי במקומה. מסיבה זו יש הרבה פעילות ב"הודעות פרטיות" ובדוא"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;820322:
ה
הערה 2 היא לצערי במקומה. מסיבה זו יש הרבה פעילות ב"הודעות פרטיות" ובדוא"ל.

אכן.

יש לי את הזדמנות להודות מאד לניק CMYK, שהקדיש לי זמן יקר היום בפרטי ובמייל.
תשוח"ח

• הוסף לסימניות
אני מתגעגע לימים אי שם בסביבות 2007-2008 שהפורום היה נטו מקצועי והרבה יותר מועיל.
היום אני נכנס רק מתוך אובססיה ואיזשהו תקוה לפגוש מישהוא מהותיקים שתרמו לי המון ידע...

• הוסף לסימניות
חברים, תיזהרו בבקשה בפרט בימים אלו שלא לפגוע בכבודו של האחר.

אני פה כבר שנה וחצי כמדומני, ולא, אני לא למדתי גרפיקה, אני לא מקצוען, ואני לא מתיימר להתקרב לחצי מחברי הפורום, אבל!
אני כן מעצב ביום יום (אני לא מעלה לפה בגלל סיבות אישיות לא נעימות במיוחד..), אני כן מתעסק ונושם עיצוב גרפי, אני מחכה לרגע שאני יוכל (וזה יקרה בעז"ה...) לבוא וללמוד בפרוג בצורה מקצועית.

לא צריך לצאת ככה בצורה גורפת על החדשים, ויש הרבה מאוד חדשים שיש להם יכולות מדהימות.

ובקשר לזה שיש חברה שהם לא גרפיקאים או צלמים או ///, אלא לקוחות וכו', הכי קל זה שהנהלת פרוג תחליט שכל ניק חייב לפתוח תיק עבודות ע"מ להוכיח שהוא באמת בתחום (וכמובן שכל העבודות יהיו שלו ולא של הגרפיקאי שלו... ) ושיתנו פרטים מלאים על מקום העבודה וכו'

זו דעתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;820585:
חברים, תיזהרו בבקשה בפרט בימים אלו שלא לפגוע בכבודו של האחר.

אני פה כבר שנה וחצי כמדומני, ולא, אני לא למדתי גרפיקה, אני לא מקצוען, ואני לא מתיימר להתקרב לחצי מחברי הפורום, אבל!
אני כן מעצב ביום יום (אני לא מעלה לפה בגלל סיבות אישיות לא נעימות במיוחד..), אני כן מתעסק ונושם עיצוב גרפי, אני מחכה לרגע שאני יוכל (וזה יקרה בעז"ה...) לבוא וללמוד בפרוג בצורה מקצועית.

לא צריך לצאת ככה בצורה גורפת על החדשים, ויש הרבה מאוד חדשים שיש להם יכולות מדהימות.

ובקשר לזה שיש חברה שהם לא גרפיקאים או צלמים או ///, אלא לקוחות וכו', הכי קל זה שהנהלת פרוג תחליט שכל ניק חייב לפתוח תיק עבודות ע"מ להוכיח שהוא באמת בתחום (וכמובן שכל העבודות יהיו שלו ולא של הגרפיקאי שלו... ) ושיתנו פרטים מלאים על מקום העבודה וכו'

זו דעתי!

נראה לי שהכוונה הייתה לפורום נוסף מקצועי שיהיה פתוח לבוגרים.

• הוסף לסימניות
וואו, כמעט פתחתי אשכול כזה השבוע...

לא פעם, הופתעתי לראות בפורום הכללי משתמשים, בלי שום עבר הווה או עתיד בגרפיקה ולא שום זיקה לנושא,
והם חברים בפורום עיצוב גרפי
הצצה בפרופיל מראה שהם מכנים את עצמם חובבנים, ו"משתמשים" בתוכנת פוטושופ...:rolleyes:
מעבר לכך שתגובתם בפורום מורידה את הרמה, חפירתם בתוככי האשכולות נותנת תחושה שהפורום שהוא בבחינת הבית של המעצבים, הופך למדרחוב,

הפורום נועד לעוסקים בתחום - כולל מתחילים ומתלמדים, אבל לא למנהלי חשבונות ובעלי עסקים אחרים- רחוקים מתחום העיצוב גרפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלום מ;820607:
וואו, כמעט פתחתי אשכול כזה השבוע...

לא פעם, הופתעתי לראות בפורום הכללי משתמשים, בלי שום עבר הווה או עתיד בגרפיקה ולא שום זיקה לנושא,
והם חברים בפורום עיצוב גרפי
הצצה בפרופיל מראה שהם מכנים את עצמם חובבנים, ו"משתמשים" בתוכנת פוטושופ...:rolleyes:
מעבר לכך שתגובתם בפורום מורידה את הרמה, חפירתם בתוככי האשכולות נותנת תחושה שהפורום שהוא בבחינת הבית של המעצבים, הופך למדרחוב,

הפורום נועד לעוסקים בתחום - כולל מתחילים ומתלמדים, אבל לא למנהלי חשבונות ובעלי עסקים אחרים- רחוקים מתחום העיצוב גרפי.

נכון- כפי שהכללים ברורים בפורום צילום מקצועי. רק שמה יותר אסרטיביים...

• הוסף לסימניות
כבר מזמן היה דיבור על זה.

פורום נוסף וסגור שאליו יוכלו להתקבל רק אחרי הצגת תיק עבודות שיראה מהי רמתו המקצועית של המעצב, אבל מה, מים רבים רבים זרמו מאז והרעיון נבלע בתהום הנשיה, וחבל.

מצד שני, המקצוענים עסוקים. והפורום יכול להיות שומם המון זמן..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;820619:
מצד שני, המקצוענים עסוקים. והפורום יכול להיות שומם המון זמן..
ב"ה היום רק בפרוג יש כ"כ הרבה תלמידים שסיימו או שמסיימים למודי עיצוב גרפי, אני לא מאמינה שאם יהיה פורום כזה הוא יהיה שומם, לדעתי זה יביא תועלת לכולם, לעובדים וללומדים...
אני אישית, לא מעלה כל עבודה, (וגם לא תמיד רואה עניין להגיב...) אבל אם יהיה פורום כזה תהיה לי סיבה יותר טובה להעלות...

• הוסף לסימניות
בכל צבו"ר יש "צדיקים", "בינונים", "רשעים".
אם נשליך את זה לתחומנו, לא ייתכן ציבור גרפיקאים בלי כל רבדיו, וטוב שכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;820641:
אין בעיה עם ציבור גרפיקאים על כל רבדיו, יש בעיה עם אלו שאינם גרפיקאים...
וח"ו שלא ישמע ממני איזו נימה של התנשאות, לא אמרתי שצריך לסגור את הפורום הקיים אלא לפתוח פורום שיהיה יותר יעיל לחו"ד או דיונים ענייניים ומקצועיים.
זה לא סותר שמי שיש לו זמן ימשיך להיכנס ולהגיב בפרום הכללי, גם זה טוב לפעמים, כשיש זמן פנוי (וגם כשלא, כי אי אפשר בלי...) וגם אם לא, יש בו כבר הרבה חומר העשרה לחברים חדשים... שהמוכשרים שבינהם במשך הזמן יכולים לעלות לפורום המקצועי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;820641:

לא מדובר על גרפיקאים, אלא על תיירים מכל תחום עיסוק אחר שמתבייתים.

• הוסף לסימניות
זה ימית את הפורום הנוכחי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;820668:

יש לי הרגשה שבסופו של דבר זה עלול להפוך לפורום כמו הנוכחי... ואז נצטרך לפתוח חדש וחוזר חלילה...
אני באמת לרוב נמנעת מלהעלות את עבודותי, מהסיבות שהוזכרו לעיל...
לא נראה לי שזה ימית, אבל זה אולי יצמצם את הפעילות- וגם זה טוב. :)
כמו בכל דבר טוב... צריך סינון- יהיה אמנם פחות- אבל מובחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;820311:
אז בעצם למה לא????

עד כמה שידוע לי, יש כבר אחד כזה, שרק אנשים נבחרים כותבים בו. כל המקצוענים שכבר מזמן לא מופיעים בו חברים שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;820668:

תמיד יש אפשרות לסגור את הפורום לציבור שאינו גרפיקאי כמו שחדר מורים היה פעם או תג .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;820660:
אין בעיה עם ציבור גרפיקאים על כל רבדיו, יש בעיה עם אלו שאינם גרפיקאים...
וח"ו שלא ישמע ממני איזו נימה של התנשאות, לא אמרתי שצריך לסגור את הפורום הקיים אלא לפתוח פורום שיהיה יותר יעיל לחו"ד או דיונים ענייניים ומקצועיים.
זה לא סותר שמי שיש לו זמן ימשיך להיכנס ולהגיב בפרום הכללי, גם זה טוב לפעמים, כשיש זמן פנוי (וגם כשלא, כי אי אפשר בלי...) וגם אם לא, יש בו כבר הרבה חומר העשרה לחברים חדשים... שהמוכשרים שבינהם במשך הזמן יכולים לעלות לפורום המקצועי...
לא ברור לי הרעיון
אם הגרפיקאים המתחילים /מתלמדים לא יורשו להכנס לפורום המקצועי אז איך את רוצה שהם יהיו באחד הימים מקצוענים אם לא ניתן להם את חוות דעתנו על עבודותיהם
הרי המקצוענים יסתובבו רק בפורום המקצועי ?????

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה יש בחיידר 8 כיתות?
למה שלא יערבבו את כולם יחד. איך הקטנים יגדלו אם הם לא יראו גדולים מהם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה