התייעצות שאלה למנוסים בעסקאות נדל״ן בבית שמש

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני בעזרת ה' בתהליך של מכירת דירה וקניית דירה יד שנייה בבית שמש. מדובר בעסקה במתווה של 20%-80%, שבה המוכר עדיין לא השלים את התשלום לקבלן, כך שצריך להיות מאוד זהירים עם כל הפרטים.
ראיתי כאן בפרוג הרבה המלצות על עו״ד יצחק רוזנשטרוך וגם על עו״ד רפי צרס׳טר, ואני מתלבט למי לפנות. חשוב לי מאוד שעורך הדין יהיה מקצועי, זהיר, זמין לטלפון ונותן שירות מכל הלב,
בנוסף, המתווך המליץ לי על עו״ד אחר שהוא אומר שעובד איתו הרבה בעסקאות כאלה - אבל לא הצלחתי למצוא עליו שום המלצות באינטרנט.
מה אתם אומרים - כדאי לסמוך על המלצת המתווך, או לבחור מישהו שיש עליו חוות דעת אמיתיות ממקור חיצוני?

תודה רבה לכל מי שיענה מניסיון!

• הוסף לסימניות
ראיתי כאן בפרוג הרבה המלצות על עו״ד יצחק רוזנשטרוך וגם על עו״ד רפי צרס׳טר, ואני מתלבט למי לפנות. חשוב לי מאוד שעורך הדין יהיה מקצועי, זהיר, זמין לטלפון ונותן שירות מכל הלב

רפי צ'סטר, הייתי מאוד מרוצה ממנו הוא איתך גם בשעות לא שעות, הוא ישב איתי על חוזה באמצע המתקפה האיראנית בערב ראש השנה שנה שעברה, בקיצור מסור מאוד,

• הוסף לסימניות
עו״ד רפי צרס׳טר היינו מאוד מרוצים ממנו

רפי צ'סטר, הייתי מאוד מרוצה ממנו הוא איתך גם בשעות לא שעות, הוא ישב איתי על חוזה באמצע המתקפה האיראנית בערב ראש השנה שנה שעברה, בקיצור מסור מאוד,

מצטרף להמלצה על רפי צ'סטר, עושה רושם מקצועי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה