שאלה למעצבות - שקעים במטבח

• הוסף לסימניות
שלום,
באיזה גובה אתן ממקמות את השקעים ברחבי הבית ומעל השיש במטבח?
מיקמו לי בתוכנית שקעים בגובה 30 ס"מ
ובמטב 105 (סמוך לשיש)

אשמח לשמוע דעתכן

• הוסף לסימניות
30-נשמע קצת מוזר. בדרך כלל ממקמים שקעים נמוכים ליד מיטות, וגם אז השקע צריך להיות גבוה יותר מהמיטה שהיא לפחות 40 ס"מ

105-במטבח אומר שזה 15 ס"מ גבוה יותר משטח העבודה. סביר.
רק שיהיו מוגני מים..

• הוסף לסימניות
שקעים ברחבי הבית -גם אני אוהבת שיהיו נמוכים, ככה חוטי חשמל שוכבים על הרצפה ולא תלויים באויר.
אבל זה פחות פופולרי בציבור שלנו שמגדל ילדים ומפחד מילדים זוחלים שיתקעו דברים לשקע.
(למרות שההבדל בין תינוק זוחל שמגיע לגובה 30, לתינוק שנעמד שמגיע גם לגובה 80\90 הוא סה''כ חודשיים - שלושה ;))

במטבח גם נשמע מצוין, באותה מחשבה - שאני מעדיפה שקעים כמה שיותר קרובים למשטח, ופחות חוטים תלויים באוויר.

• הוסף לסימניות
שקעי שרות בבית אני עושה בגובה 80 ס"מ למרות שהיום עושים יותר נמוך, אני מעדיפה בטיחות ע"פ חדשנות, ובמטבח בד"כ 125 ס"מ, תלוי בגובה ארון עליון.

• הוסף לסימניות
שמחתי לשמוע את חו"ד!

בחו"ל השקעים גם נמוכים , אני מכירה את זה משם פשוט זה היה נראה לי בארץ מוזר וגם קצת לא נוח אם את משנה את הסדר של הרהיטים וזה נהיה מאחורי מיטה או שידה
אצל ההורים שלי (בית אמריקאי) מיקמו גבוה- זוכרת את זה מאוד נוח
אז לא יודעת מה עדיף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה