שאלה למקצועים>> מה יוכל לגרום לרשת להתעורר רק לאחר מעל 2 דקות

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה די ישנה במחשב שעד היום משום מה חשבתי שזה טבעי, עד שראיתי שאני המחשב היחיד שזה כך
בהפעלת המחשב לוקח למנהל הרשתות (רגיל\אלחוטי\מודם וכדו')צפה בקובץ המצורף 197332 מעל 2 דקות (ולפעמים יותר) עד שמתעורר לחיים
ועד שזה לא מתעורר לגמרי המחשב איטי ולא ניתן להשתמש בו
מישהו מכיר פתרון לדבר שכזה

נ.ב. לא מדובר בתוכנות שנדלקות אוטמטי בהפעלת המחשב, כי אני תמיד בודק שלא יהיה כאלו, וזה גם לא ווירוס,
באופן כללי המחשב עובד חלק ומצוין ב"ה, חוץ מהקטע הזה של ההפעלה של ניהול הרשתות ש'תוקע' את כל המחשב

-------------
המחשב וינדוס 7 64 ביט

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    927 ביטים · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת.

• הוסף לסימניות
אני אולי הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה אחרת כזו ואז תחזור עם התוצאות:
תיכנס למנהל ההתקנים ותהפוך ללא זמין את הרשת - דהיינו את הרשת האלחוטית וגם את הרשת הנייחת-
תנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב ואז נראה אם בכלל הבעיה בזה,
אני ממתין לתשובה
(רק שים לב שכדי להתחבר שוב לרשת תצטרך להפוך לזמין - אבל תשתדל להפוך לזמין רק את מה שאתה משתמש או רק נייח או רק רשת אלחוטית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;1284573:
אני אולי הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה אחרת כזו ואז תחזור עם התוצאות:
תיכנס למנהל ההתקנים ותהפוך ללא זמין את הרשת - דהיינו את הרשת האלחוטית וגם את הרשת הנייחת-
תנסה לעשות הפעלה מחדש של המחשב ואז נראה אם בכלל הבעיה בזה,
אני ממתין לתשובה
(רק שים לב שכדי להתחבר שוב לרשת תצטרך להפוך לזמין - אבל תשתדל להפוך לזמין רק את מה שאתה משתמש או רק נייח או רק רשת אלחוטית).
הפכתי את הכל מכל כל ללא זמין
אבל זה כלל לא עזר, מאז ההפעלה צפה בקובץ המצורף 197546 ועד שהגיע למסקנה שהרשת לא זמינה צפה בקובץ המצורף 197547 לקח לו אותו הדבר כמו שכשהרשת זמינה,
מה אם כן זה אומר שהבעיה לא ברשת?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    748 ביטים · צפיות: 7
  • ללא.PNG
    KB 1.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
עכשיו כאשר הוא עושה לא זמין עם איקס-
תעשה הפעלה מחדש
נו תוך כמה זמן זה עולה????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1285118:
הפכתי את הכל מכל כל ללא זמין
אבל זה כלל לא עזר, מאז ההפעלה צפה בקובץ המצורף 197546 ועד שהגיע למסקנה שהרשת לא זמינה צפה בקובץ המצורף 197547 לקח לו אותו הדבר כמו שכשהרשת זמינה,
מה אם כן זה אומר שהבעיה לא ברשת?

נכתב ע"י Avshalom05;1285222:
עכשיו כאשר הוא עושה לא זמין עם איקס-
תעשה הפעלה מחדש
נו תוך כמה זמן זה עולה????

זה בדיוק מה שאני מסביר לעיל שעשיתי
כיבתי הכל
ולאחר מכן כיבוי ופעלה, ולקח לו מעל 2 דקות עד שזה הופעל לגמרי ואז הודיע שהכל לא זמין

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1283051:
תנסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס רשת.

הכל היה מעודכן!!!

קבצים מצורפים

• מעוג.PNG
    KB 35.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
אולי תוכל לעלות צילום מסך של 'לוח הבקרה' איזה תוכנות מותקנות שם? (בעיקר השימת לב תיהיה על התוכנות שבאו עם המחשב כשקנית אותו).

לפעמים מתקינים תוכנה שגורמת לבעיא לדברים אחרים במחשב, וצריך לראות איזה תוכנה יכולה להיות הגורמת.

או אפשרות אחרת:
תסיר את התוכנות (בעיקר אלו שבאו עם המחשב) אחד אחד ועל כל תוכנה שתסיר תבדוק אם נפתרה הבעיא.
ותחילה תתחיל עם התוכנות הפשוטות. לא תוכנות יסוד. ומה שנבחן שלא הוא גורם לבעיא תתקין בחזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלבב;1291558:
אולי תוכל לעלות צילום מסך של 'לוח הבקרה' איזה תוכנות מותקנות שם? (בעיקר השימת לב תיהיה על התוכנות שבאו עם המחשב כשקנית אותו).

לפעמים מתקינים תוכנה שגורמת לבעיא לדברים אחרים במחשב, וצריך לראות איזה תוכנה יכולה להיות הגורמת.

או אפשרות אחרת:
תסיר את התוכנות (בעיקר אלו שבאו עם המחשב) אחד אחד ועל כל תוכנה שתסיר תבדוק אם נפתרה הבעיא.
ותחילה תתחיל עם התוכנות הפשוטות. לא תוכנות יסוד. ומה שנבחן שלא הוא גורם לבעיא תתקין בחזרה.
כשקניתי את המחשב התקנתי את הWIN מחדש (מקורי) לעברית
כך שלא הגיע על המחשב "שום" תוכנה
והכל דרייבר ודרייבר התקנתי ידני לפי הצורך

• הוסף לסימניות
אולי מה שתעשה שתפריד בין הרשת למחשב, דהיינו שהרשת לא תפעל בהתחלה ורק על ידי לחיצה מסויימת שלך תיגרום להתחלת ההפעלה של הרשת בהמשך, משהו ברעיון הזה.

• הוסף לסימניות
אני יגיד לך משהו עוד יותר מוזר
כשהמחשב עוד באמצע להפעיל את הרשת למטה כלומר מאז שזה כך צפה בקובץ המצורף 199328 ועד ההפעלה המלאה צפה בקובץ המצורף 199329
בינתיים ניתן כבר להתחבר לאינטרנט (רק שזה עובד לאט בטירוף עד שזה מופעל לגמרי וכנ"ל)
מה שאומר שזה לאו דווקא הרשת אלא משהו שמממש לא ברור מהו.

קבצים מצורפים

• ללא.PNG
    927 ביטים · צפיות: 13
  • לכידה.PNG
    748 ביטים · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יש לי רעיון-
שוה לנסות
תבטל את כל המשימות המתוזמנות!!!!-תעדכן אם עזר
ותבטל גם עיכונים אוטומאטיים - אולי כל פעם הוא מנסה לעשות הורדת עידכונים!!!!

• הוסף לסימניות
אני מתכוון להעידכונים אוטומאטיים של מייקרוסופט - של הווינדוס

• הוסף לסימניות
רעיונות מהרשת:
א. שירותים שלא מופעלים עד לרגע ניסיון החיבור
תיכנס לניהול (קליק ימני על המחשב), שירותים ויישומים>שירותים ותבדוק שהשירותים דלהלן מוגדרים כמופעלים אוטומטית (ולא ידנית):
קוד:
COM+ Event System
Computer Browser
DHCP Client
DNS Client
Network Connections
Network Location Awareness
Remote Procedure Call (RPC)
Server
TCP/IP Netbios helper
Wireless Zero Configuration (XP wireless configurations) 
WLAN AutoConfig
Workstation

ב. שירותים לא רצויים בקשר לרשת. הקלד בתפריט התוכניות msconfig והקש enter.
בכרטיסיה שירותים בחר את תיבת הסימון "הסתר שירותי מיקרוסופט" ואז הדבק פה צילום מסך של התוצאות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;1299989:
רעיונות מהרשת:
א. שירותים שלא מופעלים עד לרגע ניסיון החיבור
תיכנס לניהול (קליק ימני על המחשב), שירותים ויישומים>שירותים ותבדוק שהשירותים דלהלן מוגדרים כמופעלים אוטומטית (ולא ידנית):
קוד:
COM+ Event System
Computer Browser
DHCP Client
DNS Client
Network Connections
Network Location Awareness
Remote Procedure Call (RPC)
Server
TCP/IP Netbios helper
Wireless Zero Configuration (XP wireless configurations) 
WLAN AutoConfig
Workstation
לא הבנתי אותך לגמרי
האם אתה אומר לי להפוך את הכל למופעל אוטמטי או רק לבדוק האם זה אוטמטי\ידני

נכתב ע"י שמח לעזור;1299989:
ב. שירותים לא רצויים בקשר לרשת. הקלד בתפריט התוכניות msconfig והקש enter.
בכרטיסיה שירותים בחר את תיבת הסימון "הסתר שירותי מיקרוסופט" ואז הדבק פה צילום מסך של התוצאות.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 19.2 · צפיות: 8
  • 2.PNG
    KB 17.1 · צפיות: 6
  • 3.PNG
    KB 14.9 · צפיות: 7
  • 4.PNG
    KB 16.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יאהוווו...
כזו רשימה ארוכה! לי שי חמישה שירותים שאינם של מיקרוסופט.
קצת קשה לעשות סדר ברשימה.
אבל דבר ראשון תעשה את מה שאמרתי בסעיף הראשון: הפוך לאוטומטי את השירותים שציינתי, וגם את השירותים המתחילים במילה intel.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1300750:
לא הבנתי אותך לגמרי
האם אתה אומר לי להפוך את הכל למופעל אוטמטי או רק לבדוק האם זה אוטמטי\ידני

תגיד תודה שבסוף זה עוד עובד ...
תוריד את ה V מכל הרשימה ותפעיל את המחשב מחדש...

• הוסף לסימניות
לא להוריד את הוי מהכל , יש אנטי וירוס שאסור להוריד, ואולי גם עכבר במחשבים ניידים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;1301361:
לא להוריד את הוי מהכל , יש אנטי וירוס שאסור להוריד, ואולי גם עכבר במחשבים ניידים

קודם מורידים הכל ובודקים שהבעיה נעלמה אח"כ מחזירים בהדרגה (גם עכבר ואנטי וירוס זה מקור לבעיות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה