- הוסף לסימניות
בכיף למה לא...
אין סיבה באמת..
אין על האוכל של המרוקאים!!
אני בביתי מכינה הרבה אוכל מרוקאי (בעלי עם שטריימל...)
אבל טעים, מה לעשות?
בכיף למה לא...
את אשכנזיה?אין סיבה באמת..
אין על האוכל של המרוקאים!!
אני בביתי מכינה הרבה אוכל מרוקאי (בעלי עם שטריימל...)
אבל טעים, מה לעשות?
את לוקחת קוסקוס רוטב סויה אבקת מרק פטריות קצת מלח וכו
אדות בצל
להוסיף קוביות עגבניה
גזר מגורד דק
קשוא מגורד דק
מלח
פפריקה מתוקה
מעט רוטב סויה
לבשל עד לריכוך
ולהוסיף את הקוסקוס כ10 ד' עד שמוכן.
מעדן!
העזת לכתוב מה שאני רק העזתי לחשובעוד מעט אני תובעת אתכן לאגודה ל"צער בעלי קוסקוס"...
מה זה המתכונים האלו?
בוררים סולת, מרטיבים עם מעט מים שיהיה מרקם של חול, מעבירים בנפה מיוחדת, מתבלים, שמים בסיר עם חורים מעל סיר מרק...![]()
יש עוד המשך, אבל נראה לי אין כאן פרטנריות.....[/QUOTE
למרק? אני לא מרוקאית...את מכניסה את הגרגירי קוסקוס למרק בבישול?
כאילו את מבשלת את הגרגירים עם הירקות באותו סיר?למרק? אני לא מרוקאית...
ישר מהשקית לירקות...
כן!!כאילו את מבשלת את הגרגירים עם הירקות באותו סיר?![]()
אגב לא חייבים קופסא סגורה!מים רותחים, מלח, שמן - בקופסא סגורה עד שהמיך מתאדים, לערבב ולהגיש
אכן...מרוקאית אמיתית לא מכינה קוסקוס משקית...
את אשכנזיה?
איזה אוכל מרוקאי את מכינה?
מותר להמר על שורש הונגרי?אני משתמשת ב"דק" של אוסם, שמה כפית מלח, חצי כפית פפריקה, כפית, סוכר שמן ומים רותחים עד לכיסוי ומעט יותר, מחכה 5 דקות מכוסה, פותחת ובמקרה שדייקתי במים (עם הזמן מתימנים...) אני מפוררת עם הידיים, יוצא אחד אחד טעים וקל במיוחד, הולך טוב עם קציצות וכו' לא רק במרק
ברכותי
לפתוחת האשכול-
אולי תגידי לנו איך בדיוק את מכינה ונראה איפה הבעיה
כי קוסקוס משקית זה הדבר הכי קל להכין
מים רותחים, מלח, שמן - בקופסא סגורה עד שהמיך מתאדים, לערבב ולהגיש
תנסו בלי לסגור..!ולסגור את הקופסא
טעות! ח ח חמותר להמר על שורש הונגרי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים