דרוש מידע שאלה למשתמשים בווטסאפ במחשב

• הוסף לסימניות
צריך ממש להתחנן...
אבל שוב
אני למשל עוד לא קלטתי איך מעבירים קבצים למייל
ודי תקועה עם זה
לוחצים על הקובץ המבוקש, 3 נקודות בצד ימין, share
1597570555853.png

נפתח חלון קופץ שמכיל את כל האופציות לשיתוף, למשל אנשי קשר מסוימים בוואטסאפ, ג'ימייל אם מותקן, שיתוף עם ווינדוס וכו'
1597570667601.png

בוחרים את האופציה הרצויה ושולחים.
זה הכל.
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
הבנתי שעכשיו נטפרי כבר עושים בעיה ולא נותנים וואטסאפ על בלוסטאק, מישהו יודע האם עדיין אפשרי?
בכל מקרה בלוסטקס גומר את המחשב
ואימולטורים אחרים אינם חסומים

• הוסף לסימניות
בכל מקרה בלוסטקס גומר את המחשב
ואימולטורים אחרים אינם חסומים
איך בכלל מתחברים פעם ראשונה בנטפרי לואצאפ?
אני כותבת בגוגל 'ואצאפ כניסה' ולא נותן לי בכלל
איך עשיתם את זה??

• הוסף לסימניות
הבעיה פשוטה
כנראה אישרו לכם רק וואטסאפ ווב או רק וואטספ בנטפרי
תבקשו מהם שיפתחו את כל הנתיבים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש מצב להקליט בוואטסאפ במחשב?
להשתמש באופציה של הקלטת הודעה

• הוסף לסימניות
בדיוק כמו שמתקינים בו וואצאפ או כל אפליקציה אחרת.
רושמים בשורת החיפוש gmail. לוחצים על התוצאה הראשונה.

סליחה על ההקפצה, אשמח מאד לעזרה
לא נותן לי להתקין את הגימייל, גם את הווצאפ לא התקנתי דרך שורת החיפוש של נוקס
האם יש אפשרות להתקין בנוקס גימייל בדרך אחרת???

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אשמח מאד לעזרה
לא נותן לי להתקין את הגימייל, גם את הווצאפ לא התקנתי דרך שורת החיפוש של נוקס
האם יש אפשרות להתקין בנוקס גימייל בדרך אחרת???

כנראה שיש אפשרות, אך אין לי מושג. (אולי המומחים פה יכולים לשלוח את האפליקציה של ג'ימייל כקובץ נפרד, שאותו תעתיקו לתיקייה הרלוונטית של הנוקס, וכך האפליקציה תופיע בו).

• הוסף לסימניות
כנראה שיש אפשרות, אך אין לי מושג. (אולי המומחים פה יכולים לשלוח את האפליקציה של ג'ימייל כקובץ נפרד, שאותו תעתיקו לתיקייה הרלוונטית של הנוקס, וכך האפליקציה תופיע בו).
אולי יש כאן מישהו שיכול לעלות קישור לאפליקציה של ג'ימייל כקובץ נפרד????
יעזור לי מאד!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
איך מורידים קבצים מהוואצפ במחשב ?
דרך הldplayer מישהו יש לו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה