שאלה למשתמשים במכשיר יונקרס

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי שאין כמו החימום של יונקרס.
אולם לאחרונה שמעתי שהעלות החודשית שלו יקרה מאוד-של הגז.
מצד שני עלות החימום ברדיאטורים ג"כ יקרה-בחשמל.

האם יש למשהו מושג מה בכל אופן עדיף?

תודה רבה לעונים
חורף נעים ובריא!

• הוסף לסימניות
יונקרס

אין מה לומר העלות ממש יקרה, לי יש יונקרס ואני לא מדליקה הסקות.
הכי עדיף וזול לחמם את הבית במזגן.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי חימום מים?

• הוסף לסימניות
ברור שמזגן יותר זול,
השאלה היא איך המחיר של היונקרס ביחס לרדיאטור?
וגם בחימום מים- מה יותר זול, להדליק בוילר או להשתמש ביונקרס?

• הוסף לסימניות
מאד מאד יקר!
בשנה שעברה קיבלנו חשבון דו חודשי על סך... 3400 ש"ח!!!!!
לחימום מים לדעתי בכל אופן כדאי להשתמש ביונקרס. העלות לא נוראית כשזה רק מים, והנוחות של מים חמים בכל זמן נתון שווה את זה.

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי המחיר שקבלתם, תבדק מהר כמה אתם משלמים לקוב.
המחיר עם יונקרס אכן יקר, ממש לא עד כדי כך, אצלינו בכל אופן, אבל החום של המזגן מעיק ולא נעים לעומתו.

• הוסף לסימניות
גם הורי קיבלו בשנה שעברה סכום דומה של חשבון גז על חימום ביונקרס

מעל 3000 ש"ח

• הוסף לסימניות
בחורף הקפוא שהיה בשנה שעברה, גם אני שלמתי מעל 3000 ש"ח לחודשיים של שימוש ביונקרס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה