שאלה למשתמשים במנגה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני משתמשת עד כה בעיקר באילוסטרייטור, בפוטושופ, בזיבראש, ומעט במייפיינט. והסתדרתי מצוין, ב"ה.
לאחרונה, בעקבות כל מיני אשכולות שדיברו על סרגל פרספקטיבה במנגה, ובמיוחד האשכול שהועלה לאחרונה על התלת מימד במנגה, פונקציות שעוזרות מאוד, במיוחד בקומיקסים וכו',התחלתי לחשוב ברצינות על קניית התוכנה.
עכשיו הזדמן לי לקנות את המנגה 5ex במחיר מוזל מאוד.
השאלה היא- האם אפשר ללמוד את התוכנה לבד?
יש אולי חוברות הדרכה וכדו'?
או שאלה אחרת- איפה אפשר ללמוד את התוכנה בירושלים- בלי ללמוד דברים נוספים באיור- רק איך משתמשים בתוכנה?
יש לציין שאני קולטת תוכנות די מהר...

• הוסף לסימניות
התוכנה די דומה בהפעלה שלה לפוטושופ, אפשר ללמוד אותה לבד וזה גם לא קשה, יש לי את כל המדריכים (pdf) + סרטוני הדרכה באנגלית אם זה יעזור.
בכמה הצלחת להשיג את הex5?

• הוסף לסימניות
אין שום צורך בשיעורים, תשתמש בתוכנה הרבה ואתה תראה שתבין את רעיון מהר מאוד.
מעבר לזה, יש באינטרנט הרבה מאוד מדריכים, טריקים שימושיים וכו..
בהצלוחע..

• הוסף לסימניות
להשתמש הרבה
גם אני ממליצה
אני השתמשתי בה בכח, למרות שהכרתי את פוטושופ ואילוסטרייטור ככף ידי
עדיין יש לי המון מה ללמוד
אבל אני מציירת בה חופשי והיא מדהימה
וכל הזמן מתגלים לי דברים חדשים, כמו טונים ומטריאלס, שאני עדיין לא ממש יודעת אותם
אבל בערך... לומדת, קוראת אשכולות..
כמוך

ואם את רוצה קורס - נראה לי שלדן בר לב יש קורס למנגה בלבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1156144:
ואם את רוצה קורס - נראה לי שלדן בר לב יש קורס למנגה בלבד

הקורס של דן מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכולם!!!!!!
האמת, שעם כזה פורום של טובי הלב, אני יכולה לקנות את התוכנה בכיף. תמיד יהיו כאלה שישמחו לעזור לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה