שאלה למשתמשי DPP

• הוסף לסימניות
אני שמה לב פתאום שכשאני ממירה לJPG זה לא מוציא לי את הקבצים חדים ואני לא יודעת למה, המרתי תמונה אחת גם בקאמרה ראו וזה יצא יותר טוב, אבל אני לא רגילה לתוכנה הזאת. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
טוב, נראה שזה היה מניקוי רעשים שבכלל לא הגדרתי, אולי זה נשאר בהגדרות מפעם אחרת.

• הוסף לסימניות
הגדרות ניקוי הרעשים הם לא "מפעם אחרת" אלא הם מיובאים מהמצלמה.
אישית לי זה מאוד נוח כי התוכנה מתאימה את דרגת ניקוי הרעש לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
אפשר לבטל את זה במצלמה?
כאן זה פשוט עשה לי חלק גדול של התמונות רכות כאלה.

• הוסף לסימניות
אפשר לבטל את זה בתוכנה
קונטרול K יפתח לך את המסך הבא.

שם תוכלי האם להחיל על התמונות הגדרות קבועות שתקבעי או שהוא ייבא את הגדרות המצלמה (שכאמור מתחשבת ברמת האסא והרעש).

אני עם הגדרות המצלמה ולא נוגע בכלל בהגדרות הרעש בעריכה.

קבצים מצורפים

• 55.jpg
    KB 67.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה, לא ידעתי שהתפריט הזה קיים, זה יחסוך לי הרבה זמן, עזרת לי מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1703853:
הגדרות ניקוי הרעשים הם לא "מפעם אחרת" אלא הם מיובאים מהמצלמה.
אישית לי זה מאוד נוח כי התוכנה מתאימה את דרגת ניקוי הרעש לפי הצורך.

איפה במצלמה? אולי זה הפתרון לבעיה שמעיקה על הצילומים שלי כבר כמה שבועות? כאילו עברו ריטוש ..

• הוסף לסימניות
בתפריט השלישי יש משהו כמו high iso NR setting
עם off ו3 רמות .

רמת הניקוי הסופי היא שילוב של ההגדרה הזו ורמת הרגישות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1704354:
בתפריט השלישי יש משהו כמו high iso NR setting
עם off ו3 רמות .

רמת הניקוי הסופי היא שילוב של ההגדרה הזו ורמת הרגישות

עניתי לי?

לא הצלחתי להבין למה הכוונה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה