דרוש מידע שאלה למשתמשי GPT פלוס ודומיו

• הוסף לסימניות
בנוסף לאפשרויות הנרחבות יותר הקיימות במסלול הפרימיום, האם הרגשתם גם בשינוי משמעותי וודאי באיכות המענה שאתם מקבלים?
(קשה להשוות, כי כל יום המנועים משתפרים בהרבה, גם בחינמיים, ועדיין, אני שואל האם ראיתם הבדל דרמטי בין החינמי למשודרג).

וכן, מה בין המנועים הכי מומלץ לסיעור מוחות - לחשיבה וניתוח, וכן לניסוח והפיכת רעיונות תיאורטיים לטקסט מחודד?

• הוסף לסימניות
ברור שבתשלום הוא הרבה יותר מדויק ואמין
בפרט בעולם הקודים (שבו אני בעיקר משתמש)

• הוסף לסימניות
מנסיון ארוך איתו
חד משמעית, כדאי לפתוח חשבון בתשלום (20 דולר כמדומני)
יש לי דיליי נוראי בכתיבה כאן באתר, לכן אפרט אולי בפעם אחרת מה היו ההבדלים.
אבל נכון לעכשיו- O3 הוא הטוב ביותר, יש גם את החדשים האחרים - 4.1, 4.1 מיני.
GPT 4.0 נוראי מהחוייה שלי. הוא טוב לרמה נמוכה של קידוד ומשימות לא מורכבות.

• הוסף לסימניות
GPT החינמי נותן לי תוצרים מעולים יותר מכל בינה אחרת שניסיתי.
עדיין לא רואה סיבה לעבור לגרסה בתשלום.

אולי תלוי בסוג השימוש.
GPT 4.0 נוראי מהחויה שלי. הוא טוב לרמה נמוכה של קידוד ומשימות לא מורכבות.
ואם כבר מדברים, קלוד כיום מתחרה ראש בראש איתו, ואף עולה עליו בכמה פרמטרים.

• הוסף לסימניות
מה בין המנועים הכי מומלץ לסיעור מוחות - לחשיבה וניתוח, וכן לניסוח והפיכת רעיונות תיאורטיים לטקסט מחודד?
אני עכשיו רק רואה את זה,
אז כן, @חגית קרמר צודקת, בשביל זה באמת אין סיבה ללכת לתכנית בתשלום, GPT4.0 מספיק טוב.

• הוסף לסימניות
GPT החינמי נותן לי תוצרים מעולים יותר מכל בינה אחרת שניסיתי.
עדיין לא רואה סיבה לעבור לגרסה בתשלום.

אולי תלוי בסוג השימוש.
אני גם משתמשת הרבה בצ'אט GPT בגרסה החינמית - ומרוצה מאוד !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה