שאלה למתכנתים

• הוסף לסימניות
אני באמצע לימודי תכנות ויש לי אפשרות להשתלם בחלק אחד בצורה יותר יסודית,מעמיקה ומקצועית.
2 האפשרויות העומדות לפני הן: C# וWEB (אנגולר 2 וכו') כמובן שגם את הדבר השני אלמד בצורה טובה מאד.
אבל מתוך ה2 האלו עלי לבחור במה להתמקצע ולקחת קורס מקיף ויסודי ומעולה ע"י אחד המורים הטובים בשוק.
אשמח לשמוע כל בדל מידע ממי שמ\עוסק ומכיר את התחום בעיקר מבחינה של באיזה מהם יש יותר ביקוש וידע באיזה מהם יעזור לי להתקבל לעבודה בקלות יותר בס"ד.
תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
לדעתי האופציה השניה יותר מבוקשת
(אם הבנתי אותך נכון, כי למען האמת C# קיים גם ב WEB....)

• הוסף לסימניות
בעצם לבחור אם ללמוד צד שרת או לקוח. צד לקוח אכן יותר מבוקש היום. אבל סרבר גם מאד חשוב.

• הוסף לסימניות
אני מתכנת גם בC# וגם בJS ואני היום עושה ריאקט.
יש לזה ביקוש עצום לצד לקוח - ואפשר להשיג בזה עבודה היום מאוד בקלות. אם את ממש טובה וכו' אפילו באמצע הלימודים. כמובן זה תלוי בעוד גרומים אבל בעקרון זה ממש חם היום
החלק של C# למרות שאני אוהב אותו אישית הרבה יותר, נאבד מניות כי JS פוזלת גם לצד שרת על ידי הנוד, ככה שמבחינה מסוימת זה שני העולמות יחד היום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה