כללי שאלה למתעסקים בעיצוב אלבומים

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כמה שאלות:
1. האם עושים את זה בתוכנה רגילה כגון: פוטושופ, אינדיזיין או שעדיף בתוכנה מיוחדת לעיצוב אלבומים?
2. איםה מפתחים את זה אם אני רוצה כריכה קשה ,מעץ?
ושאלת השאלות ובבקשה תענו לי עליה :
באיזה תווך נעים המחירים לעיצוב עמוד???(בבקשה תגידו מחיר ולא "תלוי כמה את מעריכה את העבודה שלך")
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
מה קורה???
לאפח'ד אין טיפת מידע ???????:confused::(

• הוסף לסימניות
1. אני מעצבת בפוטושופ
2. הצלם מדפיס....
3. תלוי אם את מעצבת פרטי / לצלם....

• הוסף לסימניות
לפיתוח יש בבני ברק את פוטו איכות,
ובירושלים את רוט הפקות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;868501:
לפיתוח יש בבני ברק את פוטו איכות,
ובירושלים את רוט הפקות
כמה עולה בערך לפתח אלבום לדוגמא של 20 עמודיםב פוטו איכות?

• הוסף לסימניות
לא יודעת כמה בפוטו איכות, אני פיתחתי הדטה פרינט ב350 ש"ח ל22 עמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;868895:

בפוטו איכות המחיר דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;868895:

איזה גודל?
איזו כריכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה