שאלה למuמחים במוצרי google. שיתוף קובץ google sheets עם מספר אנשים שונים אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לשתף קובץ google sheets להזנת נתונים למספר אנשים שונים. האם יש אפשרות באותו קישור לשלוח טבלה ריקה למספר אנשים וכל אחד מהם ימלא את הפרטים שלו ורק אני אוכל לראות את התשובות של כולם?
כי כרגע אם אני משתף את אותו קישור עם כולם אז כולם יכולים לראות את בנתונים של כולם...

• הוסף לסימניות
לא יודעת בקשר ל-sheet, אבל אפשר לעשות את זה ב-google forms.
אם אני לא טועה אפשר גם לשמור אח"כ את הנתונים שהוזנו באקסל.
אכן כן.
ניתן לייצא את כל התגובות מהפורמס לגיליון שיטס
מצורף מדריך בלינק
זו הדרך המומלצת והכי נוחה לשאלה מעין זו שנשאלה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת בקשר ל-sheet, אבל אפשר לעשות את זה ב-google forms.
אם אני לא טועה אפשר גם לשמור אח"כ את הנתונים שהוזנו באקסל.
כן זה אני יודע שאפשר דרך forms. רציתי לברר אם יש דרך גם Google sheets. כנראה שאין באמת אפשרות...

• הוסף לסימניות
כן זה אני יודע שאפשר דרך forms. רציתי לברר אם יש דרך גם Google sheets. כנראה שאין באמת אפשרות...
אפשר כן , אני עשיתי את זה לאחרונה, אבל זה מצריך ידע בעולם האוטומציה..

• הוסף לסימניות
אני רוצה לפרסם שאלון שיצרתי ולנתח כמה פניות הגיעו מכל פרסום
איך אני יוצרת קישור אישי עבור כל פלטפורמה שאדע מי וכמה מגיעים דרכה?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה