שאלה לנשים... שקיות אחסון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;425428:
רעיון טוב.

מעניין לעניין ולא כ"כ באותו ענין, מה עושים עם תפרחת טיטולים שלא עוברת כמה כמה ימים למרות שאני רוחצת אותה כל יום ומנגבת היטב, ואחרי כל החתלה שמה לה מלא משחה (ד"ר פישר) וזה רק מחמיר?

<יש לי חשש שהמטפלת לא מחליפה לה בזמן, למרות שרמזתי ואח"כ ביקשתי מפורשות, אבל אין לי דרך לדעת את זה באופן ודאי>

לפעמים קשור להוצאת שיניים
אצל הילדים שלי זה תמיד הולך ביחד
וידוע לי גם מעוד נשים

מערכת העיכול נהיית חומצית בזמן שהשיניים יוצאות, ואז אפילו אחרי שתי דקות שלא מחליפים כבר יש פריחה ממש חריפה.

משחות רגילות לא עזרו לנו בכלל
שטיפה במים (כי המגבונים שורפים להם מאוד)
וקרם "אסתר", זה משהו משמן זית וצמחי מרפא (לא לכולם זה עוזר)

עוד סיבה -
אם זו תינוקת שכבר אוכלת, יכול להיות שמשהו באוכל גורם לה אלרגיה
מועדים לפורענות במיוחד:
עגבניה, אבטיח, אפרסק, משמש, נקטרינה, תפוז.

• הוסף לסימניות
תשמעו, האריאל'ס הזו חתיכת אינטלגנציה מהלכת....

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה. היא באמת אוכלת כל הזמן את האצבעות שלה וגם נודניקית כבר כמה ימים, אז אולי זה באמת קשור להוציאת שיניים.

קדימה! מחכים לשן הראשונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;425655:
תשמעו, האריאל'ס הזו חתיכת אינטלגנציה מהלכת....

שירי אולי תעשי עלי קומיקס :rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
אם עד עכשיו משחות רגילות היו עוזרות, וכעט הפסיקו לעזור יש סיכוי שמדובר בפטריה, במיוחד עם זה משולב עם יציאת שיניים-כדאי לגשת לרופא ילדים ולהראות לו. לביתי היה כזה דבר והתפשט לה על הרגליים וזו היתה פטריה.

• הוסף לסימניות
בד"כ זו אכן פטריה- מה שעזר לי זה- קודם כל רק לרחוץ כל הזמן ולא להשתמש במגבונים (כל עוד הפריחה נמצאת). כל החתלה למרוח משחה- פעם רגילה כמו ד"ר פישר ופעם בייבי אגיסטן עד שעובר. המשחה הרגילה עוזרת לאדמימות הרגילה לעבור ומשאירה רק את הפטריה ובייבי אגיסטן מרפא את הפטריה עצמה.

• הוסף לסימניות
אם יש לך חשש שזאת פטריה רוצי לרופא. מנסיון מר, אצלי זה הפך לכוויה חמורה.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה כדאי לגשת לרופא, גם אם זו לא פטריה. אצלי הוא נתן מרשם למשחה מעולה- דרמקומבין, משחה שעזרה תוך שתי פעמים גם במקרים קשים ביותר (ילדים עם עור רגיש מאוד), וסתם כך טוב שהיא תהיה בבית על כל מקרה שלא יבוא, אבל היא ניתנת רק עם מרשם רופא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנוש;425495:
אם התפרחת עקשנית נראה שמדובר בפטריה -יש לגשת לטיפול רופא ללא הדחיה
לגבי קמח תפו"א ,הוא אפקטיבי כמו טלק אך נראה לי שאסור בשימוש מאותה סיבה: נשימת חלקיקי הקמח/הטלק עלול להזיק לריאות ח"ו!!
גם אני שמעתי על הקמח תפו"א לתפרחת טיטולים וזה עזר לי באופן מידי ומדהים,
מה זה באמת שייך לנשימה ח"ו? את מדברת מידיעה ברורה??
מפחידדדדדדדדדד, אנא תרגיעי חזרה.

• הוסף לסימניות
משחה נגד כוויות עוזרת מאוד לטפרחת טיטולים - מנסיון שלי ועוד אחרים ששמעתי

• הוסף לסימניות
את הק'מח תפו"א שמים במלחה, ומפזרים קצת, כך לא נוצר "ענן"....

• הוסף לסימניות
גם מנסיוני קמח תפו"א הוא מצוין. כמו"כ יש עוד משחה טובה בשם "בייבי פסטה".
ראיתי גם שהמליצו כאן על משחות רפואיות שדורשות מרשם רופא אז רק רציתי ליידע שפעמים רבות המשחות האלה מכילות קורטיזון. אם הרופא נותן - אז הוא יודע מה שהוא עושה (וגם אז זה מוגבל לכמה ימים) אבל לשמור את זה לשימושים חוזרים?? צריך לברר היטב. לא סתם המשחות לא נמכרות ללא מרשם רופא. יש סיבה לדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adir28;426181:
ראיתי גם שהמליצו כאן על משחות רפואיות שדורשות מרשם רופא אז רק רציתי ליידע שפעמים רבות המשחות האלה מכילות קורטיזון. אם הרופא נותן - אז הוא יודע מה שהוא עושה (וגם אז זה מוגבל לכמה ימים) אבל לשמור את זה לשימושים חוזרים?? צריך לברר היטב. לא סתם המשחות לא נמכרות ללא מרשם רופא. יש סיבה לדבר.

ברור, בשביל זה הפניתי אותה לרופא,הדרמקובין אכן משחה טפולית(כפי שציינתי) ובאמת אין צורך להשתמש בה יותר מפעמיים-שלוש , אבל לא צריך על כל פעם שזה קורה לרוץ לרופא מחדש, בשביל זה טוב שיש בבית.

• הוסף לסימניות
קמח תפו"א!!!

שמעתי על זה, נכון מאוד!
[לפעמים יש גם קשר בין רגישות האזור לבין בקיעת שיניים...]

• הוסף לסימניות
תודה לכולן

קראתי את כל האשכול וכ"כ נהנתי והחכמתי כל אחת ועצותיה, כל אחת ונסיונה.
ועל זה נאמר במשלי י"ד א': "חוכמת נשים בנתה ביתה...."
אז-
:)!!!תודה לכווווווווולן!!!:)

• הוסף לסימניות
לסיכום בענין האחסון...
מי שמתענינת ג"כ -
יש להשיג את מיכלי האחסון הרב פעמיים של אוונט באיזה 120 ש"ח כולל כמה אביזרים שמחברים את זה או משהו לבקבוק, לא ממש הבנתי...
אני בכ"א הלכתי על השקיות נילון, ושה' ישמור עליהן שלא תקרענה...
תודה על כל העזרות,
צריך לפתוח פה תת פורום לנשים בלבד!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;426979:
לסיכום בענין האחסון...
מי שמתענינת ג"כ -
יש להשיג את מיכלי האחסון הרב פעמיים של אוונט באיזה 120 ש"ח כולל כמה אביזרים שמחברים את זה או משהו לבקבוק, לא ממש הבנתי...
אני בכ"א הלכתי על השקיות נילון, ושה' ישמור עליהן שלא תקרענה...
תודה על כל העזרות,
צריך לפתוח פה תת פורום לנשים בלבד!!!
אם תשתמשי בניילון שהוא לא מרשרש אלא מהסוג היותר חזק - יש יותר סיכוי שלא יקרע.
מה שחשוב, כשאת מפשירה אל תשימי את השקית בתוך מים רותחים כדי שלא יכנס לחלב גם קצת נפט... (גם בשקיות המיועדות לכך - בחבילה שאצלי בכל אופן - רשום לא לשים במים רותחים, וזאת בנוסף להערה שזה לא מכיל ביספנול) אלא קודם תפשירי בתוך מים קרים, אח"כ תכניסי לבקבוק ותחממי אותו.
בהצלחה, ושיהיה לבריאות!

• הוסף לסימניות
קמח ת"א על תפרחת טיטולים? תזהרו מזה מאד! רופא ילדים אמר לי פעם כי זה עלול לגרום לזיהום.

• הוסף לסימניות
בכל נושא, כל רופא, כל עקרת בית וכל אמא - אומרים דברים שונים והפוכים שלעולם אי אפשר לצאת מזה,
אני לא אומרת - כשמישהו, ובייחוד רופא אומר על משהו שהוא מסוכן - ולא רק 'לא מומלץ' או שונה, כדאי מן הסתם להזהר, אבל כך או אחרת, אם מתחילים לשמוע את כל הדעות, פשוט אי אפשר לדעת מה עושים.

לדוגמא - לילדוני אמרה האחות וכן רופאת ילדים, שארוחת פירות היא ארוחה של ממש.
רופא ילדים אחר- מה פתאום?! זה צ'ופר... זה לא משביע בכלל....
כן טחינה, לא טחינה, כן רזה, כן שמן....
בקיצור..

• הוסף לסימניות
ארוחת פירות -

יש ילדים שעבורם זו ממש ארוחה
יש ילדים שזה לא ידגדג להם, והם יאכלו בנוסף גם לחמניה, קציצות, ואורז....
נראה לי שזה עניין של אופי

(אני מדברת על ארוחת פירות "רצינית" שכוללת גם אגוזים ושקדים, תמרים, בקיצור - משהו יותר מזין מתפוח חתוך לפלחים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת