שאלה לסופר מומחים - לא מצליח להכנס למחשב

• הוסף לסימניות
יש לנו תקלה במחשב אוצר החכמה -
יש משתמש מנהל ויש משתמש אוצר החכמה.
כאשר נכנסים למשתמש אוצר החכמה הוא כותב
לווינדוס לא היתה אפשרות להתחבר לשירות GROUP POLICY CLIENT

וכאשר אני עובר למשתמש מנהל - שם המשתמש מופיע ריק - וכאשר אני לוחץ על המשתמש הזה אני כותב את שם המשתמש וסיסמה - אבל הוא לא נכנס - שגיאה.

במצב בטוח אני מצליח להכנס למשתמש אוצר החכמה אבל אין אפשרות להכנס לחשבונות משתמשים.
יש לי דיסק לאיפוס סיסמה - אבל הוא כותב שגיאה!
-שחזור מערכת - לא עולה
מה עושים???

מה שאני רוצה לעשות זה
להכניס דיסק און - קי ווינדוס 7 - שיש לו סוג הרשאות של מנהל (אדמין) והווינדוס הזה קיים על און קי
ואז לפתוח משתמש חדש עם הרשאות ניהול ולנסות כך לסדר

האם יש למישהו עצה / ווינדוס כזה????

תודה רבה לעוזרים!!!

• הוסף לסימניות
ווינדוס 7

• הוסף לסימניות
יש איזשהו אפשרות לפתוח חשבון משתמש בדרך עוקפת, אבל זה מאוד מסובך.
ווינדוס מUSB לא יעזור לך אלא אם כן אתה יודע בדיוק איזה קבצים בעייתיים - הווינדוס יתן לך גישה לדיסק קשיח אבל לא יתן לך גישה לווינדוס שלך וממילא לא תוכל לפתוח משתמש.

• הוסף לסימניות
יש איזשהו אפשרות לפתוח חשבון משתמש בדרך עוקפת, אבל זה מאוד מסובך.
ווינדוס מUSB לא יעזור לך אלא אם כן אתה יודע בדיוק איזה קבצים בעייתיים - הווינדוס יתן לך גישה לדיסק קשיח אבל לא יתן לך גישה לווינדוס שלך וממילא לא תוכל לפתוח משתמש.
נתתי קישור למתמחים טופ, שם מבאים תוכנה מאוד פשוטה לשימוש, שדרכה מוסיפים משתמש דרך דיסק אונקיי.

• הוסף לסימניות
זה של ה 10 מגה - בהודעה האחרונה?

• הוסף לסימניות
נתתי קישור למתמחים טופ, שם מבאים תוכנה מאוד פשוטה לשימוש, שדרכה מוסיפים משתמש דרך דיסק אונקיי.
זה לא נכון. שמענו על KONBOOT ולא זה מה שהוא עושה. הוא פשוט נותן להכנס גם בלי הסיסמה למשתמש הקיים. אם יש שגיאה בכניסה זה לא יעזור לו לדלג סיסמה.

• הוסף לסימניות
זה לא נכון. שמענו על KONBOOT ולא זה מה שהוא עושה. הוא פשוט נותן להכנס גם בלי הסיסמה למשתמש הקיים. אם יש שגיאה בכניסה זה לא יעזור לו לדלג סיסמה.
טעיתי ולא נתתי קישור מתאים, מבקש סליחה ממי שקרא שם לשווא.
כמו שתראה תיקנתי ושמתי קישור מתאים.

• הוסף לסימניות
ווווווווווואו
כמה שיעורי בית
אבדוק ואעדכן בהמשך בעז"ה

• הוסף לסימניות
יש לנו תקלה במחשב אוצר החכמה -
יש משתמש מנהל ויש משתמש אוצר החכמה.
כאשר נכנסים למשתמש אוצר החכמה הוא כותב
לווינדוס לא היתה אפשרות להתחבר לשירות GROUP POLICY CLIENT

וכאשר אני עובר למשתמש מנהל - שם המשתמש מופיע ריק - וכאשר אני לוחץ על המשתמש הזה אני כותב את שם המשתמש וסיסמה - אבל הוא לא נכנס - שגיאה.

במצב בטוח אני מצליח להכנס למשתמש אוצר החכמה אבל אין אפשרות להכנס לחשבונות משתמשים.
יש לי דיסק לאיפוס סיסמה - אבל הוא כותב שגיאה!
-שחזור מערכת - לא עולה
מה עושים???

מה שאני רוצה לעשות זה
להכניס דיסק און - קי ווינדוס 7 - שיש לו סוג הרשאות של מנהל (אדמין) והווינדוס הזה קיים על און קי
ואז לפתוח משתמש חדש עם הרשאות ניהול ולנסות כך לסדר

האם יש למישהו עצה / ווינדוס כזה????

תודה רבה לעוזרים!!!
בטח מישהו מחק את התיקיות של יצירת משתמשים ( default all users )
תעתיק אותם ממחשב אחר

• הוסף לסימניות
תעתיק אותם ממחשב אחר

האם יעזור לי להעתיק ממחשב אחר??? - הרי במחשב אחר שמות המשתמשים אינו זהה....

ועוד דבר הרי מסתמא תיקיית משתמשים לא שייך לגשת אליה אם המשתמש אינו מנהל....

• הוסף לסימניות
תעתיק אותם ממחשב אחר
האם יעזור לי להעתיק ממחשב אחר??? - הרי במחשב אחר שמות המשתמשים אינו זהה....

ועוד דבר הרי מסתמא תיקיית משתמשים לא שייך לגשת אליה אם המשתמש אינו מנהל....
אם אני זוכר טוב, זאת תיקיה שמשחזרת את עצמה, אם עושים שינוי קטן במשתמש.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב, זאת תיקיה שמשחזרת את עצמה, אם עושים שינוי קטן במשתמש.
בכל המקרים שפגשתי את השגיאה הזו בכניסה זה נבע מתקלה בתיקיות הללו..
זו תיקיה שאחראית על כל המשתמשים והשנייה אחראית על יצירת משתמש חדש

• הוסף לסימניות
המחשב הנל מחובר לשרת ? או שהוא ביתי?

• הוסף לסימניות
המחשב הנ"ל לא מחובר לרשת כלל
אין תיקיה כזו

מה שכן גיליתי שמשתמש הניהול - אם אני נותן לו גם את השם אוצר החכמה הוא נפתח - אבל לא היה גישה לשנות שם
מה שקרה בינתיים כאשר עשיתי הפעלה מחדש של המחשב - המחשב נתקע - מכיון שנהיה לו שני משתמשים תחת אותו שם - אז הוא נתקע לי על המסך - ברוך הבא.

מה עושים?
מה שאני רוצה לעשות כעת זה להחליף את שם המשתמש שהוא המנהל - להחליף לו את השם - בעזרת תוכנה חיצונית - מכיון שהמחשב נתקע על הברוך הבא

האם התוכנה שהבאת @משתדל להיות פשוט עושה את זה?

• הוסף לסימניות
המחשב הנ"ל לא מחובר לרשת כלל
אין תיקיה כזו

מה שכן גיליתי שמשתמש הניהול - אם אני נותן לו גם את השם אוצר החכמה הוא נפתח - אבל לא היה גישה לשנות שם
מה שקרה בינתיים כאשר עשיתי הפעלה מחדש של המחשב - המחשב נתקע - מכיון שנהיה לו שני משתמשים תחת אותו שם - אז הוא נתקע לי על המסך - ברוך הבא.

מה עושים?
מה שאני רוצה לעשות כעת זה להחליף את שם המשתמש שהוא המנהל - להחליף לו את השם - בעזרת תוכנה חיצונית - מכיון שהמחשב נתקע על הברוך הבא

האם התוכנה שהבאת @משתדל להיות פשוט עושה את זה?
תוכל להפעיל את המחשב על 'מצב בטוח'?

האם המשתמש 'מנהל המערכת' גלוי אצלך במחשב?

• הוסף לסימניות
הפעלתי מחדש
עכשיו הגלוי זה המנהל ואני נכנס איתו עם סיסמת מנהל
והשני ללא שם
מה עושים????
תודה רבה לעוזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה