שאלה לעורכי ארועים

• הוסף לסימניות
באיזה דיסקים אתם משתמשים לצריבה?
האם אתם משקיעים בורבטים או משתמשים בדיסקים זולים יותר (מדובר על דיסקים לבנים)?

• הוסף לסימניות
אין פה עורכי ארועים או שלא מתחשק לענות...

• הוסף לסימניות
סילבר ליין פרינטייבל

• הוסף לסימניות
סילברליין זה דיסקים גרועים.
אם כבר זול אז רייטק..
אני אישית הייתי משתמש רק בורבטים, לאחרונה התחלתי לבדוק את רייטק, אך ללקוחות פרטיים נשארתי עם ורבטים.
בשורה טובה חדשה: TDK התחילו לייצר דיסקים להדפסה, האיכות שלהם לא נופלת מורבטים והמחיר זול יותר ב 20/30 אגו' ואולי קצת יותר לפי כמות קנייה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;658899:
סילברליין זה דיסקים גרועים.
אם כבר זול אז רייטק..
אני אישית הייתי משתמש רק בורבטים, לאחרונה התחלתי לבדוק את רייטק, אך ללקוחות פרטיים נשארתי עם ורבטים.
בשורה טובה חדשה: TDK התחילו לייצר דיסקים להדפסה, האיכות שלהם לא נופלת מורבטים והמחיר זול יותר ב 20/30 אגו' ואולי קצת יותר לפי כמות קנייה

אני משתמש בסילוור ליין פרינטבל כבר שנים, ואני לא רואה שום בעיה איתם.

• הוסף לסימניות
גם אני משתמש איתם לצרכים ביתיים.
ניסית פעם להוציא דיסק מהקופסא 5-10 שנים לאחר צריבתו ולהפעיל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;659083:
גם אני משתמש איתם לצרכים ביתיים.
ניסית פעם להוציא דיסק מהקופסא 5-10 שנים לאחר צריבתו ולהפעיל?

אם הם לא טובים, אז כדאי להשתמש איתם, גם לצרכים ביתיים.

וכל מה שצרבתי גם לפני 10 שנים, עובד בלי בעיה, כמובן אם אין שריטות.

• הוסף לסימניות
היה כאן אשכול בנושא כמדומני לפני 3 שנים..
שטענו שורבטים זה רק היבואן..
וכולם מיוצרים באותו מקום בסין..
ננסה לחפש את האשכול.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להתכחש שורבטים יותר טוב, כי בעצם החומר נכתב לא על החלק הפלסטיק של הדיסק אלא הוא חודר לשכבה המבריקה של ה"נייר כסף". שכבת הפלסטיק נועדה רק להגן על הצריבה, ולכן לדוגמא אם תקלפו את השיכבה הקידמית (איפה שכותבים דברים) החומר הצרוב יעלם.

מה שעשו ורבטים, הם בעצם יצרו שכבת הגנה מיוחדת בשיכבה הקדמית שנועדה לשמור על הצריבה מפני קילופים או שחיקה, ולכן היא מחזיקה יותר שנים, דבר שאין בדיסקים של חברות אחרות, וזה ממש לא קשור ליבואן או לארץ יצור.

• הוסף לסימניות
דווקא למיטב ידיעתי הצריבה כן נעשית ע"ג הפלסטיק והציפוי הכסוף נועד להחזיר את הקרן הקוראת את המידע.

לעצם העניין, אני (כצלם וידאו שמתעקש לטפל בעצמו בשיכפול ועטיפת הדיסקים..) מקבל מהעורכים שלי סילבר ליין, אבל מוסר ללקוחות רק ורבטים.
אני לא חושב שיש עניין לחסוך חצי שקל לדיסק על לקוח ששילם אלפי שקלים.. גם אם נניח והיה ספק לגבי היתרון של ורבטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;671604:
דווקא למיטב ידיעתי הצריבה כן נעשית ע"ג הפלסטיק והציפוי הכסוף נועד להחזיר את הקרן הקוראת את המידע.

לעצם העניין, אני (כצלם וידאו שמתעקש לטפל בעצמו בשיכפול ועטיפת הדיסקים..) מקבל מהעורכים שלי סילבר ליין, אבל מוסר ללקוחות רק ורבטים.
אני לא חושב שיש עניין לחסוך חצי שקל לדיסק על לקוח ששילם אלפי שקלים.. גם אם נניח והיה ספק לגבי היתרון של ורבטים.
סליחה על הבורות:
מה זה ורבטים ואיפה קונים אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;671604:

סליחה על הבורות:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;671604:

סליחה על הבורות:

• הוסף לסימניות
:rolleyes:באותו חנות שקונים את הסילבר ליין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה