שאלה לעורכי וידיו?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לדעת, מה המחיר בשוק לכתיבת שיר ולערוך אותו לפי הקצב עם רקע יפה. (אני לא רוצה ללכת לפי שעות, כי אנשים רוצים לדעת מראש מחיר) לא למתחילה.

• הוסף לסימניות
תלוי ברמה.
500-2500

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
מדובר פה על משהו עם נסיון בתחום כ8 שנים
הם בקשו ממנו לכתוב את השירים של המקהלה על מסך עם רקע יפה, זה מיועד לערב הורים

• הוסף לסימניות
ניסיון לא אומר רמה. השאלה מה הרמה

• הוסף לסימניות
אני לקחתי מהם כל פעם 150 ש"ח לשיר (זה לא מצגת) ועכשיו הם טוענים שזה מאד יקר ויש להם משהו ב30 או 45 ש"ח לשיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshy;1192389:
אני לקחתי מהם כל פעם 150 ש"ח לשיר (זה לא מצגת) ועכשיו הם טוענים שזה מאד יקר ויש להם משהו ב30 או 45 ש"ח לשיר

שילכו אליו.
אחרי שתראי מה הוא עשה, כבר תביני על מה המחיר.

• הוסף לסימניות
מה את מתכוונת? כתיבת מילות השיר על איזשהו רקע לפי הקצב?
זה בערך עבודה של שעה ולכן מתאים לקחת על זה 150 ש"ח

• הוסף לסימניות
חשבתי גם לחבר את מילות השיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1192426:
שילכו אליו.
אחרי שתראי מה הוא עשה, כבר תביני על מה המחיר.

יכול להיות שהתוצאה שלו מספקת אותם
יכול להיות שמשתלם לו לעשות אתזה במחיר הפסד
יכול להיות עוד המון דברים
מה שברור- את לא צריכה להיבהל ממחיר שנותן מישהו אחר
150 ש"ח זה מחיר הגיוני כמו שמולטימדיה אמרה
אם מתחשק לך להוריד- תורידי. אם לא- שילכו למישהו שיעשה להם ב40 ש"ח לשיר

• הוסף לסימניות
כתיבת שיר- זו יצירה בפני עצמה.
תבקשי את השיר כתוב בקובץ וורד.
ותערכי לפי הקצב.

את עורכת לא משוררת.
ואכן עבודה כזו עם רקע אחיד יכולה לקחת שעת עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה