דרוש מידע שאלה לעצמאיות - איך את שולחת לרו''ח חשבוניות הוצאות

• הוסף לסימניות
שאלה בנוגע לחשבוניות פיזיות של הוצאות.
איך אתן מעבירות אותן לרואה חשבון/יועץ מס ?
האם מקובל לשלוח חשבוניות פיזיות או שבעל העסק סורק בעצמו ??
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני עובדת בתחום,
כיום עובדים יותר עם מערכת דיגיטלית שהלקוח מעלה לשם את המסמכים.
לקוחות מבוגרים/ לקחוחות שעדיין לא עברו או לא רוצים לעבור לדיגיטלי מביאים חומר פיזי

• הוסף לסימניות
מלא מביאים פיזי
וכמו שכתוב הצעירים יותר מביאים דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אם המייצג שלי הודיע שהמשרד שלו עובר לדיגיטלי, ואני ממש לא בעניין לסרוק/לצלם כל חשבונית...?! לא מבחינת הזמן ולא מבחינת המשאבים הדיגיטליים.
האם יש לי בכלל בחירה בעניין ? האם אפשר לדרוש ממנו לקבל פיזית?

• הוסף לסימניות
אני מעלה למערת סאמיט והיא מקבלת שם זה מאד נוח

• הוסף לסימניות
אם המייצג שלי הודיע שהמשרד שלו עובר לדיגיטלי, ואני ממש לא בעניין לסרוק/לצלם כל חשבונית...?! לא מבחינת הזמן ולא מבחינת המשאבים הדיגיטליים.
האם יש לי בכלל בחירה בעניין ? האם אפשר לדרוש ממנו לקבל פיזית?
תנסי לדרוש ואם לא הולך את יכולה לעבור מייצג
רוב מקבלים מלא פיזית גם אני

• הוסף לסימניות
כלקוחה יש לך אפשרות לבקש להביא פיזי,
אבל רובם מעדיפים שיעלו להם לאפליקציה/למייל,
העולם עובר למתכונת דיגיטלית....
יש הרבה תוכנות נוחות ופשוטות להבנה והתנהלות כמו סאמיט, פייפרלס ועוד,

• הוסף לסימניות
אני כיום מעלה לדרייב, והרוח מורידה את זה משם.
הרבה יותר קל מללכת ולהביא את זה.

• הוסף לסימניות
אני סורקת ושולחת במייל.

• הוסף לסימניות
חשבונית פיזית- מצלמים ושולחים במייל
חשבוניות שאפשר לקבל בדיגיטל- מבקשת מראש שישלחו בדיגיטל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה