כללי שאלה לפרוג בקשר לנופש הזוגי..

• הוסף לסימניות
כן, הנופש הזה די קורץ לי... אפילו מתאים בול. אבל השאלה אם אני זוכה גם בהגרלה הזאת, וגם אזכה על הכרזה בנופש.. אקבל 2 סופ"ש..:)... (בצחוק כמובן..)

כעת באמת, עד איזה תאריך משתתפים בהגרלה של קניה מוקדמת, עד הכנס ממש? או יש תאריך קודם.. אני פשוט ממתין לתשובה של גיסי בשביל קניה משותפת של כרטיס זוגי..;)

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה מגובל בזמן, עד שלושה ימים לפני האירוע ...
אבל עוד מעט יבואו הממונים ויתנו פסק דין ..

• הוסף לסימניות
מה אני עושה שקניתי עם חברה כרטיס זוגי, נסע שתינו ונשאיר את הילדים עם הבעלים, או מה? איך זה הולך כשקונים כרטיס זוגי?

• הוסף לסימניות
קודם תזכו...
ואח"כ תשאלו שאלות.
מצחקים...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi;412942:
מה אני עושה שקניתי עם חברה כרטיס זוגי, נסע שתינו ונשאיר את הילדים עם הבעלים, או מה? איך זה הולך כשקונים כרטיס זוגי?

לא, תשלחו אותם ותשארנה אתן עם הילדים...:)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה נוספת, רכשתי כרטיס זוגי אבל הייתי רוצה משולש.

יש לי אפשרות לרכוש כרטיס שלישי הלאה בהנחה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרוליק;412933:
כן, הנופש הזה די קורץ לי... אפילו מתאים בול. אבל השאלה אם אני זוכה גם בהגרלה הזאת, וגם אזכה על הכרזה בנופש.. אקבל 2 סופ"ש..:)...

כעת באמת, עד איזה תאריך משתתפים בהגרלה של קניה מוקדמת, עד הכנס ממש? או יש תאריך קודם.. אני פשוט ממתין לתשובה של גיסי בשביל קניה משותפת של כרטיס זוגי..;)

נכתב ע"י tzipi;412942:

טוב לראות שלא פסו אנשים אופטימיים מקרב הארץ

:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה