שאלה לציירים

• הוסף לסימניות

יש לי שאלה,

כמה עולה ציור קיר על קרמיקה 3.5 מטר על 2.5??

אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת +- מהם המחירים לדבר כזה..
תודה מראש לעונים.. :)

• הוסף לסימניות
לא מבין בציורי קיר,
אבל נראה לי שמאוד יעזור למומחים דהכא לדעת מה נושא הציור, מה רמת הפירוט הנדרשת, ובכלל - כל פרט יעזור לתמחר בכללי.
(כלל שנוגע לכל הצעת מחיר לאיור\ציור כלשהם).
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
טווח המחירים משתנה מצד אחד בהתאם לציור המבוקש,
ומצד שני בהתאם לצייר - מה שלגמרי שם את המרחק בין המחיר הנמוך שתקבלי לגבוה בטווח רחב מאד מאד...
אז נראה לי יותר הגיוני לפנות לכמה ציירים שהסגנון שלהם רצוי לך ולקבל הצעות ספציפיות, ולהחליט.

• הוסף לסימניות
ציור נוף..
אגב האם בציור על קרמיקה, חייב לשרוף את הקרמיקה לפני??

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לאריחי קרמיקה מוכנים כבר, או בצורתם הגולמית לפני שריפה?
אם זה אריחים קיימים על הקיר, אז יש צבע יסוד לקרמיקה ועליו אפשר לצבוע במגוון סוגי צבעים. יתכן שיש גם צבע לצביעה ישירה ללא צבע יסוד, זה תשאלי בפורום בניה ושיפוצים.

אם את מתכוונת לצבוע קרמיקה לפני השריפה, אז כן, בד"כ שורפים אותה לפני, ואחרי הצביעה שריפה שניה.
למרות שיש גם טכניקה של צביעה לפני שריפה, תלוי מה התוצאה שאת רוצה.

• הוסף לסימניות
חושבת שאוכל לעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara770;1162381:
יש לי שאלה,

כמה עולה ציור קיר על קרמיקה 3.5 מטר על 2.5??

:)

כשלקוח שואל אותי כזאת שאלה,אני מחזירה לו ב-"כמה עולה מכנסיים ליתום?"

מה רמת הציור? כלומר,מה רמתך האישית,והאם הציור מורכב ?
באיזה צבעים? תחשבי בערך הוצאות שיהיו לך.

האם ציירת משהו דומה בעבר?
כמה שעות ערך לך?
תחשבי שלא תקבלי שחר מינימום :) אחרי ניקויי הוצאות!!!

ציטוט מציירת שתיחמרה בלי הרבה מחשבה,ואם חשש מהלקוח(כדי להכנס לשוק,ולבסוף ברחה מהשוק...אחרי כמה נסיונות כושלים כאלה,והתיאשה מהתחום)
הציירת ההיא סיפרה לי לשאחר קיזוז חומרים,עבודה מטורפת עד השעות הקטנות של הלילה,היא חישבה שנותר לה ביד 12 ₪ לשעה!!!!
אז תגידו לי אתם,לא חבל שהיא לא ביביסיטר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה