שאלה לציירי קומיקס שחור לבן

• הוסף לסימניות
מי שמצייר יצירות בשחור לבן - יצא לכם להשתמש באופציית ה-טונים (tone)?
זו האופצייה שמאפשרת ל"האפיר" מקומות בלי להשתמש בגווני אפור, אפילו, ע"י מילוי של האזור המבוקש בצביר נקודות קטנות או פסים.

תודה רבה מראש!!
מצו"ב דוגמה:

קבצים מצורפים

• טונים.JPG
    KB 74.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מזכיר לי את העיתוני ילדים של פעעעם :)

• הוסף לסימניות
יצא לי להשתמש

• הוסף לסימניות
איפה נמצא הכלי הזה?

• הוסף לסימניות
ה-tones זה סוג מגניב שמשתמשים בו בקומיקסים בסגנון מנגה לרוב-משמש לטקסטורה, מרקמים והעברת רגשות, יצא לי להשתמש בו ויש הרבה מאוד פרטים שונים,

• הוסף לסימניות
אני בדיוק מוריד עכשיו 'מנגה 4' איך היא?
לא עבדתי עליה קודם, מקווה שאני יסתדר.... יש עברית במנגה?

• הוסף לסימניות
אין עברית מנגה, לא קשה ללמוד את התוכנה היא דומה בבניה שלה לפוטושופ. בקשר לאיך הוא, מצוין, יש את 4ex ואת 5-שזה החדיש, (לא כדאי מתחת לזה)
לכל אחד מהם יש את הדברים הטובים יותר ופחות, לאומת השני, העטים והמכחולים מצוינים, לדעתי מנגה 5 יותר נוחה לשימוש, יש בה הרבה יותר אופציות צביעה לאומת 4EX, ב5 גם המודלים יותר גמישים, אבל החיסרון ב-5 זה שבעניין המודלים...בEX4 יש הרבה יותר פרטים, הכל תלוי בהעדפה
יש לך 4 או EX4?

• הוסף לסימניות
מצאתי באיזה אתר את 4 להורדה עם סיריאל... אני ואנגלית לא ממש מסתדרים בינתיים, אני מקווה שאני יסתדר אם זה

• הוסף לסימניות
רק 4? לא ex? לא שווה! אני יכולה להביא לך את 5+מטריאלס, גם אם זה באנגלית, שוב זה די דומה לפוטושופ, לא צריך להיות גאון כדי ללמוד להסתדר עם התוכנה, יהיה בסדר, אם אתה רוצה שאני יעזור לך בלהשיג מנגה 5 אז תפנה אלי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה