שאלה לציירי קומיקס

• הוסף לסימניות
מה זה 'מנגה'?
לא התוכנה, זה איזה מושג בקומיקס שדחוף לי לדעת

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי זה סגנון ציור של סרטים מצויירים יפניים

• הוסף לסימניות
בקצרה מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית

מאנגה (לעתים מנגה) היא אמנות הקומיקס היפנית. המאנגה התפתחה במקביל לקומיקס המערבי, אך שונה ממנו הן במאפיינים גראפיים, עלילתיים ומבניים והן בתרבות הסובבת את התעשייה.
"מאנגה" היא מילה יפנית המשמשת לציון "קומיקס". המשמעות המילולית של הביטוי: "תמונה מגוחכת". הוא מורכב משתי מלים: "גא" - "תמונה" או "תגליף", ו"מאן" - "מגוחך". את השם "מאנגה" טבע הצייר קצושיקה הוקוסאי, בהעניקו שם זה לסדרת קריקטורות פופולרית שלו. צייר מאנגה קרוי "מאנגאקה"
בשפה היפנית המילה "מאנגה" מציינת קומיקס לכל דבר, העולם מחוץ ליפן אימץ את המילה ככינוי לקומיקס היפני בלבד.

• הוסף לסימניות
תודה לכם
וסליחה על העזות-
אבל יש לכם אולי דוגמא---

• הוסף לסימניות
יש כמובן המווון סגנונות, אפילו צבועים, אבל הרוב בדרך כלל שחור לבן

קבצים מצורפים

• 08.jpg
    KB 367.9 · צפיות: 19
  • WataMote_Manga_Chapter_002.jpg
    KB 372.6 · צפיות: 17
  • detective-conan-manga-chapter-652-shinichi-x-ran-23477817-750-1083.jpg
    KB 211.3 · צפיות: 17
  • 13.jpg
    KB 257.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
סגנון לא הכי יהודי (בלשון המעטה עצומה).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1397249:
סגנון לא הכי יהודי (בלשון המעטה עצומה).

אני לא חושב שזה מדוייק יש לנו הרי אומנית בפורום שמציירת ״מנגה״
קוראים לה Yale יש לה אחלה ציורים אתה מוזמן להיכנס לאתר / תיק עבודה שלה

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים הנדיבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itamar y;1397495:
אני לא חושב שזה מדוייק יש לנו הרי אומנית בפורום שמציירת ״מנגה״
קוראים לה Yale יש לה אחלה ציורים אתה מוזמן להיכנס לאתר / תיק עבודה שלה
אני מסכימה שהוא לא יהודי (וזו בהחלט לשון המעטה...) אבל יעל עשתה לזה גיור מדהים. יכולה להיות גם מנגה עדינה, מסתבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה