דרוש מידע שאלה לצלמות!

• הוסף לסימניות
צילמתי את הבן שלי צילומי חלאק'ה אצל צלמת מתחילה ששלחה לי דוגמא מהעבודות שלה והיו שם תמונות מדהימות וחדות
ומיד אחרי הצילומים בקשתי ממנה שתשלח כמה תמונות לדוגמא לפני עיבוד והתמונות (ברובם) לא מספיק חדות....
ככה נראות תמיד תמונות לפני עיבוד? או שנפלתי בפח?
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
זה ברור שהעיבוד מוסיף חדות
אבל חייב להיות לפני העריכה שהפוקוס (החלק הכי ברור וחד בתמונה ) יהיה בעיניים של המצולם אם הפוקוס לא במקום עיבוד לא יעזור
ואם התמונות שהיא שלחה לך בפוקוס אז זה רק עניין של עיבוד

• הוסף לסימניות
צילמתי את הבן שלי צילומי חלאק'ה אצל צלמת מתחילה ששלחה לי דוגמא מהעבודות שלה והיו שם תמונות מדהימות וחדות
ומיד אחרי הצילומים בקשתי ממנה שתשלח כמה תמונות לדוגמא לפני עיבוד והתמונות (ברובם) לא מספיק חדות....
תודה לעונים!
בדררך כלל התמונות שנשלחות לבחירה הם באיכות ירודה כדי שלא יעשו בהם שימוש
ואחרי הבחירה והעיבוד נשלחות התמונות החדות

• הוסף לסימניות
באמת?
אז כמה שוקלת תמונה באיכות גבוהה?
אצלי במצלמה תמונות איכותיות שוקלות 20 מגה
כנראה שמקצועי יותר

אבל אולי הצלמות דפה ידעו יותר מדויק

עכשיו בדקתי והתמונות מהחלאקה שלנו אכן שוקלות באזור ה12 מגה

אז אולי טעיתי ...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי לזלזל חלילה באף אחד
רק יש תופעה שממש מציקה
זה מתחיל בהודעה בפרוג: דרושה צלמת במחיר של 200 ש"ח ושתתן 10 תמונות מעובדות וגם את כל התמונות שיצאו
מהיום צילומים לא מעובדות
וממשיך בתלונות מעין אלה

לקחת צלמת מתחילה כי זה היה התקציב שלך? תגידי תודה על כל דבר שהיא נותנת, כי היא מתחילה והיא מתנסה עדיין
והיא באה עם הרצון הכי טוב שיש להשביע את רצונך
ואם זה לא הספיק אז להבא תחשבי כמה כדאי לך להשקיע בעסק

• הוסף לסימניות
תודה לעונים!
אם כל התמונות לא חדות זה ודאי כי היא שולחת לך לבחירה ושלא תעשי בזה שימוש
אבל אם ברובם חדות שזה אומר חלק כן וחלק לא אז נשמע מוזר

• הוסף לסימניות
היא שלחה רק 6-7 תמונות ולא את כל התמונות...
אני מתכוונת אם כל התמונות ששלחה לך לבחירה היו לא מספיק חדות אז ככה זה עד שבוחרים
חוצמיזה שאת יכולה לשאול אותה על הענין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה