שאלה לצלמי\ות ניו בורן מנוסים\ות

• הוסף לסימניות
לאחרונה אני "מנסה "קצת את תחום הניו בורן
אשמח אם תענו לי על 2השאלות-זה יכול מאד לעזור לי:
*כמה זמן בערך לוקח לכם צילומי ניו בורן(התינוק בלבד-ללא אחים)
*כמה תמונות יוצאות לכם בסופו של דבר-הכוונה לא לכמה תמונות צילמתם בפועל אלא בסופו של דבר,כמה תמונות יעברו ללקוח.
תודה על העזרה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;1413393:
לאחרונה אני "מנסה "קצת את תחום הניו בורן
אשמח אם תענו לי על 2השאלות-זה יכול מאד לעזור לי:
*כמה זמן בערך לוקח לכם צילומי ניו בורן(התינוק בלבד-ללא אחים)
*כמה תמונות יוצאות לכם בסופו של דבר-הכוונה לא לכמה תמונות צילמתם בפועל אלא בסופו של דבר,כמה תמונות יעברו ללקוח.
תודה על העזרה:)

אחד הצילומים המטישים והמיוחדים ביותר -
והמשתנים ממצולם למצולם
בכללי - נע בין ה3-5 שעות...
ויוצא לי בין ה12- ל25 תמונות
הכל תלוי במשת"פ התורן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1413404:
אחד הצילומים המטישים והמיוחדים ביותר -
והמשתנים ממצולם למצולם
בכללי - נע בין ה3-5 שעות...
ויוצא לי בין ה12- ל25 תמונות
הכל תלוי במשת"פ התורן

עד שאלה -אם אפשר:rolleyes:
כמה קומפוזיציות\העמדות שונות את עושה?

• הוסף לסימניות
ערכתי סקר כזה לא מזמן...
מבחינת הזמן כמו שטירה אמרה, כמה שהפציינט יותר צעיר זה זורם יותר מהר. גיל מעבר לשבועיים(יש יוצ"ד כמובן) סיוט, לא רגועים בוכים וכו.
ספרו לי חברות שיש צלמת בטלז סטון בבית החלמה שמריצה עשרות תינוקים ביום. כל אחד4 העמדות(השכבות..) ציק צק מה שהולך הולך .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;1413447:
עד שאלה -אם אפשר:rolleyes:
כמה קומפוזיציות\העמדות שונות את עושה?

לרוב הצילומים בעיקר בזמן שהתינוק נרדם
מאוד משתנה ותלוי בגיל התינוק ועד כמה הוא ערני / נרדם מהר/ מתעורר מכל נגיעה
בכללי ממש - בין 3-5 סשנים כשמכל סשן יוצאות כמה תמונות (כשאני מדברת על סשן - אני מדברת על הרקע ועל מה שהתינוק שוכב- מיטה/שמיכה שהם החלקים הקבועים בסשן - כל השאר יכול להשתנות - כובע / כיסוי עליון וכו'...)

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה-אשמח לשמוע גם מאחרות...

בניו בורן אני מתכונת כמובן עד גיל שבועיים בערך...
(צילמתי גם יותר גדולים ודוקא חלק יצאו מאד מוצלחים-כנראה שגם אופי התינוק משחק...)

• הוסף לסימניות
ניו בורן, זה תחום שאני אוהבת מאד!
אני עונה לפי סדר השאלות-
*בדרך כלל בין 4 ל6 שעות
*משתדלת להגיע לכמות שאיתה סיכמתי עם הלקוח (או 20 או 30 בערך)
*קומפוזיציות- כמה שיותר. העמדות - כמה שהתינוק נותן.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה