שאלה לצלמי סטודיו

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מהצילום הלקוח מקבל את התמונות?
האם הלקוח יכול לבחור מבין התמונות?
מה לגבי תמונה שהלקוח לא מרוצה ממנה?
תודה

• הוסף לסימניות
אצל כל צלם זה אחרת.

אם את שואלת פה כדי לבוא לצלם שצילם את ילדיך ולהגיד לו: "אתה רואה? צלמים אחרים אמרו לי שאני כן יכולה לבחור מבין התמונות!" או משהו כזה - זה לא מתאים, לא מועיל ולא הגיוני.
זה כמו לשאול כמה עולים צילומי סטודיו, כאשר ידוע שאצל כל צלם המחירים הם שונים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
חבל שבזבזתי זמן על ההקלדה הייתי צריכה לצפות שאפילו את המינימום עזרה לזולת הזה לא אקבל כאן בפורום הזה. ואת רבקה אם כבר נתת מזמנך למה לא ניסית לעזור אלא להשחיל מוסר?
במחירים אפשר לתת טוח, וכן לגבי השאלות ששאלתי ניתן היה לתת מענה כלשהו, ממש לא מושך להתייעץ, להעזר וכמובן שלא לשכור שרות של צלמים ללא שרות ואדיבות!

• הוסף לסימניות
יש כלל ידוע בעולם הצילום: ככל שתהיה ציני וגאה התמונות יצאו יותר יפות ומושלמות (ואל תתחילו עוד פעם עם כל ההסברים למה התשובות בפורום צילום צריכות להיות כך, כי זה פשוט נמאס. יש מקצוענים לא פחות מכם בפורומים הסמוכים ושום דיון שאלה וחוו"ד לא גולשים לתשובות מהסוג הנ"ל)

• הוסף לסימניות
אני מצטער, לא רואה פה ציניות במילים של רבקה..

היא שאלה אם המטרה כאן בכדי לבוא בטענה לצלם מסויים, ואני בהחלט מסכים איתה..
אם זה לא המצב, למה שפותח האשכול לא יאמר למה הוא זקוק למידע?
אם זה למטרה טובה וקבלת הצעות מחיר מצלמים למה לא פשוט לפנות לצלמים ישירות שעובדים בתחום לאחר קבלת המלצות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;587230:
חבל שבזבזתי זמן על ההקלדה הייתי צריכה לצפות שאפילו את המינימום עזרה לזולת הזה לא אקבל כאן בפורום הזה.!

שלום גברת

אבקש ממך לא להכליל. הרי הפורום הזה יש לו מטרה ברורה ומוצהרת. " צילום " !!
ואם כבר מזיכירים... אולי כדאי שמישהו יעשה רשימת לינקים של אשכולות של שאלות של צלמים מתחילים ובנות הפורום השכן ( עיצוב גרפי ). בכל פעם שהמפרסם העלה תמונה לביקורת ( לא למחמאות או לסקרי דעת קהל וכו' ) העצות שהוא קיבל היו ללא צמץ ציניות או זלזול. כולנו זוכרים את הצעדים הראשונים שלנו עצמנו בעולם הצילום האכזרי.

אז בבקשה לא להכליל והגיע הזמן לומר תודה לאנשי המקצוע שכאן.

תודה !!
נכתב ע"י clip;587230:
חבל שבזבזתי זמן על ההקלדה !

אכן חבל!!!

נכתב ע"י clip;587230:
ואת רבקה אם כבר נתת מזמנך !

אז תודה לך רבקה על התגובה האמיתית !!:)

נכתב ע"י clip;587230:
במחירים אפשר לתת טוח, !

מה הקשר אלייך?

נכתב ע"י clip;587230:
וכן לגבי השאלות ששאלתי ניתן היה לתת מענה כלשהו, ממש לא מושך להתייעץ, להעזר וכמובן שלא לשכור שרות של צלמים ללא שרות ואדיבות!

עכשיו כבר את נהנית?

אחרי התגובה הזאת שלי את לא תוכלי לומר שלא התיחסו אלייך ברצינות בפורום צילום!!

ולחברי הפורום הנוכחי:

אם יש לך הרגשה שאשכול כל שהוא לא ראוי ליחס או שאינו יכול להבין את התשובה לשאלה שהוא שואל. או שידוע שהשאלה או הפרסום הוא לא למטרה רצינית.וכו'..........

אפשר פשוט להתעלם! באמת אין שום תועלת בציניות כל שהיא .

יש תופעה שכל חבר חדש או מפורום שכן המעוניין לפרסם הודעה תמיד יש משהו מסתייג בדבריו או מתנצל על הפרסום .
זה באמת לא נעים ככה !!

ולאיצה :

( הכל בהומור ! אה ?...:D )

ולמאיר : :D:D:D

• הוסף לסימניות
בס"ד

יאללה עוד אשכול שנהפך למלחמת העולמות 10.

זה שרבקה טוחנת מוח זה לא חדש כאן :)

ולגבי שאלותייך:

אם זה אירוע ללא הדפסה מ- כמה שעות לאחר האירוע עד יום יומיים. להדפסה עוד יומיים שלשה לבחירת התמונות על ידי הלקוח ויום נוסף פחות או יותר להדפסה.

אם לא מרוצה, מנסים להבין למה. אולי מקורו בטעות וכ"ו. ואם לא מורידים מהמחיר ושלום על ישראל.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;587056:
תוך כמה זמן מהצילום הלקוח מקבל את התמונות?

משתנה מצלם לצלם. וממש לא כולם מביאים לך תוך יום יומיים.
תמונות עוברות עריכה וסינון לפני הגשה ללקוח ועריכה לוקחת זמן.
יכול לקחת חודש ויותר (הרי את לא הלקוחה היחידה).

נכתב ע"י clip;587056:
האם הלקוח יכול לבחור מבין התמונות?
בדר"כ אחרי סינון בסיסי של הצלם ניתנת אפשרות בחירה.

נכתב ע"י clip;587056:
מה לגבי תמונה שהלקוח לא מרוצה ממנה?
אם נתנו לך אפשרות לבחור, את לא חייבת לקחת אותה.
ולא מחייב שזה אומר משהוא על רמת המקצועיות של הצלם, אם זו השאלה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;587230:
חבל שבזבזתי זמן על ההקלדה הייתי צריכה לצפות שאפילו את המינימום עזרה לזולת הזה לא אקבל כאן בפורום הזה. ואת רבקה אם כבר נתת מזמנך למה לא ניסית לעזור אלא להשחיל מוסר?
במחירים אפשר לתת טוח, וכן לגבי השאלות ששאלתי ניתן היה לתת מענה כלשהו, ממש לא מושך להתייעץ, להעזר וכמובן שלא לשכור שרות של צלמים ללא שרות ואדיבות!

את מסיקה מסקנות וממהרת להטיל אשמה ודופי בכל חברי הפורום בלי להמתין אפילו 24 שעות..?

אני מקוה שאת לא צלמת.. את לא תעמדי בקריטוריונים שלך עצמך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;587303:
אם נתנו לך אפשרות לבחור, את לא חייבת לקחת אותה.
ולא מחייב שזה אומר משהוא על רמת המקצועיות של הצלם, אם זו השאלה.

!

צודק במאה האחוזים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י clip;587230:

כששואלים צריכים להיות פתוח לקבל תשובה, גם אם היא לא לרוחך,
וחוצמזה, אותי לימדו שאם קיימת אי הבנה בין השואל לעונה רצוי שהשואל ינסח את שאלתו קצת אחרת, לא כל תשובה היא צינית/פוגעת.

לשאול שאלה כאילו מנותקת ממקרה מציאותי ולנסות לקבל תשובה מאוד מסויימת שתניח את דעתכם, זה לא פה.

ותגובה כמו "חבל שבזבזתי זמן על ההקלדה", תגרור התעלמות מהאשכולות הבאים של אותו שואל........

לתשומת ליבכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה