דרוש מידע שאלה לרואי חשבון ויועצי מס - האם נדרש לשלם מס ומע"מ על השכרת נכס למסחר

• הוסף לסימניות
האם נדרש לשלם מס ומע"מ על השכרת נכס למסחר, אני רואה שבהשכרת נכס למגורים יש תקרת פטור ממס, מה לגבי השכרת נכס למסחר ?
האם זה דורש פתיחת עוסק פטור באם ההכנסות נמוכות מ 100000 שח שנתי?
האם זה מפסיד קבלת מלגת דתות?
תודה למשיבים

• הוסף לסימניות
האם נדרש לשלם מס ומע"מ על השכרת נכס למסחר, אני רואה שבהשכרת נכס למגורים יש תקרת פטור ממס, מה לגבי נכס למסחר ?
חייב במס מהשקל הראשון. חיוב מע"מ הוא רק לעוסק מורשה.

האם זה דורש פתיחת עוסק פטור באם ההכנסות נמוכות מ 100000 שח שנתי?
כן.

האם זה מפסיד קבלת מלגת דתות?
לא.

• הוסף לסימניות
לא.
אם אדם פרטי משכיר לבעל עסק, השוכר יכול להוציא חשבונית עצמית.
בכל מקרה - תוכל לפנות לייעוץ פרטני - efrat @ efratf-tax.com בלי רווחים
אם זה דורש פתיחת עוסק פטור באם ההכנסות נמוכות מ 100000 שח שנתי?
עוסק העוסק בהשכרת נכסים לא יכול להיות פטור גם אם מרוויח פחות מהתקרה.

• הוסף לסימניות
מע"מ נופל על המשלם ע"פ תקנה 6 ב- במידה והמשכיר הוא שכיר ואינו עוסק
מ"ה נופל על המשכיר- מתחיל במס של 30% במידה וגיל פחות מ60

• הוסף לסימניות
שלום יש לי שאלה ליועצי מס אני עזבתי את עבודתי כך שיש לי אפשרות להוציא את דמי הפיצויים מהפנסיה אני רוצה להוציא את הכסף ולהשקיעו בקופת גמל להשקעה האם יש מצב לבוציא את הכסף ללא תשלום מס?
ועוד שאלה האם כשמוציאים כסף מקופת גמל להשקעה זה משפיע על הטבות המס של הפנסיה?
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה