דרוש מידע שאלה לתושבי רמת שלמה

• הוסף לסימניות
לאיזה חברת סלולר יש את הקליטה הטובה ביותר ברמת שלמה?
ניסינו פלאפון ופרטנר ושניהם מקרטעים. מה יש לכם ומה עובד לכם טוב?

תודה

• הוסף לסימניות
ניסינו גם הרבה
סלקום וגולן יחסית יותר מהאחרים

• הוסף לסימניות
תלוי באזור בשכונה.

• הוסף לסימניות
לא קשור לשום אזור.
בבית של ההורים שלי- חצי בית עם קליטה טובה של פרטנר וחצי בית עם קליטה של סלקום, ובכל חצי החברה השניה לא שומעים כלום!!

כל אחד צריך לבדוק ספציפית בבית שלו,

• הוסף לסימניות
אולי נתארגן מול החברות, מי שיוסיף אנטנות ויהיה לו קליטה טובה כולם פשוט יעברו אליו

פשוט סיוטטטטט

אני ,עקב הלימודים במרחב הקולי הוספתי קו נייח נוסף

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שכשבנו את הבנינים החדשים הרסו כמה אנטנות סלולר

• הוסף לסימניות
אנחנו ניסינו את כל החברות כמדומני
סלקום הכי טוב.
אזור קהילות יעקב

• הוסף לסימניות
לפי בדיקה שלי ושל עוד תלמידים בישיבה שאני לומד בה ברמת שלמה
בגדול סלקום ורמי לוי
אבל אולי באמת זה תלוי באזורים בשכונה

אני ברמי לוי ועובד לי ברוב המקומות, חוץ מחזו"א זולטי שלפעמים מתנתק
ובפנייה מחזו"א לליובאוויטש

• הוסף לסימניות
כן גם אניט ניסיתי כמה וכמה בינתיים נשארתי בסלקום אפי' שזה עדיין לא מושלם אבל עם הפלאפון 4X4 זה עובד טוב אפי' בברכת אברהם!!!

• הוסף לסימניות
חברה שלי ב- הוט מובייל ויש לה קליטה טובה...
אחרי שהיא עברה לפלאפון דור 4

• הוסף לסימניות
יש אתר שבודקים מהי האנטנה הכי קרובה אליך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה