כללי שאלה מאתגרת לחזקים - תופעה מוזרה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי גריד למוצרים על כ50 עמודים - רקע, מסגרת וכו'

על זה באינדיזיין שמתי כיתוב שם, ומחירים שונים,
דגמתי את הצבע מהמסגרת לכתבים בפנים
ובתוכנה זה נראה אותו גוון בדיוק
אני סוגרת לPDF הוא עושה לי את המסגרת בגוון כהה בהרבה מהתוכנה,
חזרתי לאילוסטריטור לבדוק את הערכים - והם עומדים באותם ערכים של הכיתוב.

מה זה?

אני חייבת לשלוח ללקוח, מה עושים? זה חייב להיות בהיר כמו בתוכנה, בלי שיתחלף...

קבצים מצורפים

• 2גוונים שווים באינדיזיין.PNG
    2גוונים שווים באינדיזיין.PNG
    KB 21.9 · צפיות: 9
  • 2גווניםשונים בסגירה לPDF.PNG
    KB 22.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מה עושים???

יועצי וחכמי פרוג???

• הוסף לסימניות
בדוק מה הפרופילי צבע של ההמרה ל cmyk בעת הסגירה לדפוס ונסה להחליף אותם

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא פשוט לא דוגם את הצבע האמיתי
הרי כשמייבאים לאינדיזיין קובץ שנוצר בתוכנה חיצונית הוא יוצא מטושטש, לכן יכול להיות שהוא לא דגם את הצבע הנכון.

או שתהפכי את התמונה המיובאת לברור (אני לא זוכר איך עושים את זה)
או שפשוט תזיני את ערכי הצבע המדוייקים

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים

מצאתי פתרון לא מקצועי אך יעיל, יותר נכון רעיון!

פתחתי בפוטושופ את הגריד שהוכן באילוס' וסגרתי לתמונה
את הגריד כתמונה יבאתי לאינדיזיין.

(קבלתי מהלקוח את הקובץ מוכן בPDF והייתי צריכה לשנות לו רק גודל וטקסט,
את השינוים על הגריד ערכתי באילוס'
הקובץ שלו הגיע עם הגדרת צבעים שונה,
אך החלפתי את הגוונים שלו - שמנת לאותם ערכים בדיוק כמו הערכים של הטקסט באינדיזיין
ועם כל זאת השתנה, הקובץ המקורי היה מוגדר כנראה בRGB או שאצלי נפתח כך, לא יודעת.)

סגרתי את אינדיזיין לPDF - ולא השתנה הגוון לגריד!!!

תודה על הרצון הטוב,
תזכו למצוות,
חפץ ד' יצליח בידכם תמיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה