כללי שאלה מהותית מאוד מאוד....

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה שנתקלתי בה כבר פעמיים, ואני מניח שלא רק אני מסתפק בה...

אם עשיתי כריכה (דוקא כריכה קשה למינציה ולא גלופה) ספר אחד, והלקוח רוצה לאחר כמה זמן להוציא ספר נוסף בסדרה, איך מתמחרים את העבודה החדשה?? האם כמו עבודה חדשה לכל דבר, למרות שזה רק החלפת שם וכמה פרטים. או שלוקחים באמת לפי הטירחה האמיתית, דהיינו סכום סימלי???

ואם באמת לוקחים סכום סימלי, מה הדין יהיה כאשר יש שינוי יותר גדול בפרטים אבל המכנה המשותף נשאר זהה.....????

תודה רבה לכל משיב, אשמח לקבל את חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
ב״ה

לפני שבועיים פנה אלי לקוח שביקש לקחת ספר שהכנתי לו בשנה שעברה ולשנות.
תמחרתי כך:
הוא רצה להישאר עם אותו הרקע רק להוסיף ״כרך ב׳״ + מאחורה לשנות את התקציר. הוא הביא כתוב - סכום 20 ש״ח
שינוי שמות ומיקום של שערים - לקחתי על כל שער שהוזז 5 ש״ח ועל שינוי שם השער (לא בעיצוב) - 8 ש״ח.
שינוי בתוכן של הספר - הוא הביא לי את כל החומר מוקלד ולאחר הגהה. לקחתי לו את אותו מחיר כבשנה שעברה פחות העיצוב גריד של עמודי הספר.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
במידה והתשלום עבור הכרך הראשון היה תשלום הוגן,
אני מתמחרת את השינוי לפי זמן עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה