שאלה מהזן הפחות נעים (הנושא: מקקים)

• הוסף לסימניות
עשינו הדברה, בעיקר בגלל התיקן הגרמני שכשמו כן הוא, אכזר ומגעיל במידה שווה :mad:,
צדו עיני לפני שעה תיקן כזה משוטט בחדר ילדים,
עקבתי אחריו בנשימה עצורה משך 20 דקות כשלא נראה שההדברה מזיזה לו משהו, עד שנעלם מתחת למיטה.
אחרי שעה הוא נמצא במרכז החדר הפוך על גבו,
עכשיו כבר למעלה משעה מאז שהוא נגע בעצם במקום מודבר,
ועדיין רגליו נעות (וקולו לא יישמע עוד) ומחושיו מרטטים.
האם זה אמור לקחת כ"כ הרבה זמן?...
עשיתי הדברה בשביל לא להתמוטט מפחד בכל ביקור שכזה,
אבל אם זה לוקח להם שעתיים למות זה גם כן עינוי הדין!
או שזה אומר שההדברה לא מספיק חזקה, ויש לי אחריות עליה אז חשוב לי לדעת.
לידענותכם אשמח..
תודה!

• הוסף לסימניות
עשינו הדברה שנה שעברה, והתופעה שאת מתארת קרתה, הזמנו את המדביר שוב, והבנו שזו תופעה מצויה. הוא הדביר שוב, וב"ה נגמרה המכה.
השנה הדברנו שוב אצל אותו אדם, ובינתיים אני לא רואה ג'וקים (כך קוראים להם בירושלים..) ואין לי מושג אם זה כי השנה אין ככ הרבה , או שההדברה כן היתה טובה.
לדעתי תקראי למדביר שוב, הוא לא יהיה בהלם, יבוא ויעשה הדברה נוספת וחסל. כנראה שיש תיקנים עם איי קיו נמוך, וצריך להסביר להם פעם שניה.
אגב, כמה משלמים?
אנחנו שילמנו על דירת 4 חדרים- 180 שקל. מעניין אותי אם זה המקובל בשוק.

• הוסף לסימניות
ידוע שאצל מקקים המוות אינו מוחלט - כלומר, גם לאחר שהם מתים יש להם עדיין רפלקסים ברגליים וזה יכול להתבטא אפילו בקפיצות
לא שהייתי מנסה לאסוף מקק עם רפלקסים בכף האשפה...:eek:

• הוסף לסימניות
אני שילמתי 200 על 3 חדרים. בצפון.

• הוסף לסימניות
יש היום גמ"ח'ים, שנותנים את כל החומר עם הוראות מדויקות, לעשות זאת עצמאית, וזה מועיל לא פחות מהדברה ע"י מדביר מקצועי (החומר הוא אותו חומר).
אני אישית עשיתי זאת לפני יומיים, וזה עובד מצוין.
ניתן לחפש את הגמ"חים במפתח העיר (או דומיו בערים אחרות- המדריך בירושלים).

• הוסף לסימניות
אצלנו הגיעו למסקנה שלמקקים יש 8 נשמות כמו הערבים....
עד שהם מתים יוצאת הנשמה...

בכל אופן אנחנו קיבלנו עצה ממדביר מקצועי מאוד וזה מוכיח את עצמו
להכין בקבוק עם מי אמה (סבון כלים) שיהיה די הרבה אמה בפנים.......
כל פעם שאת רואה אותו רץ..(איכססססססס) פשוט שופכים עליו מי אמה וזה פשוט פלאות תוך רגע יצאו יחד כל ה8 נשמות.........
ולך רק נשאר לנגב ולאסוף את ה............

• הוסף לסימניות
תיקנים לא מתים- הם רק מתחלפים...
אבל, סליחה על הבורות, מה הבעיה להשתמש בנשק אבותינו ולהניף עליהם נעל (של הבעל, אלא מה?)
משום הבא להורגך- השכם...
מכירה משהי שמגדילה לעשות וצורחת בעת המחיצה, על מנת שלא תשמע את קול הפצפוץ המצמרר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשת חבר;1010661:
תיקנים לא מתים- הם רק מתחלפים...
אבל, סליחה על הבורות, מה הבעיה להשתמש בנשק אבותינו ולהניף עליהם נעל (של הבעל, אלא מה?)
משום הבא להורגך- השכם...
מכירה משהי שמגדילה לעשות וצורחת בעת המחיצה, על מנת שלא תשמע את קול הפצפוץ המצמרר...

זו לא עצה מעשית לכל שעות היממה.
ולא בגלל שהנעל של הבעל לא בבית.
אלא בגלל שהבעל לא בבית.

בפעם האחרונה שזה קרה לי הייתי לבד עם הילדים.
סגרנו את הג'וק בחדר. כן פיג'מות לא פיג'מות, החלטנו שאנחנו לא זקוקים לחדר ולתכולתו וזהו.
למחרת הדברנו, באמת דרך גמ"ח, ומאז יש שקט.

• הוסף לסימניות
אי אייי
ומה עושים בשבת
שרץ לי אחד כזה

ובעלי רץ אחריו עם כף אשפה :)

לה' הפתרונים :)

• הוסף לסימניות
הוא שנאמר כל העולם פוחד מוינסטון צ'רצ'יל שפוחד מאשתו שפוחדת מזבוב...
ובישראל כנ"ל ביבי שפוחד משרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק דרעי;1010707:
הוא שנאמר כל העולם פוחד מוינסטון צ'רצ'יל שפוחד מאשתו שפוחדת מזבוב...
ובישראל כנ"ל ביבי שפוחד משרה.

שם אשתו הי'ה לקלמנטיין הוזייר, היא באמת פחדה מזבובים.
אבל שרה...העוזרת שלה אמרה שהיא לא מפחדת מהם, אולי מפחידה אותם :D:eek:

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה את התגובות, תודה רבה לכולכם!
באמת אזמין אותו שוב.
לגבי הנעל בית -
לא - בא - בחשבון!!!!!
איככככככס ובררררררר.

• הוסף לסימניות
מזמן חשבתי שצריך לפתח הדברה ביולוגית שתכחיד את זן המקקים בארצנו,

החיים כ"כ יפים בלעדיהם! :rolleyes:

בכל קיץ ששהיתי בארה"ב הרהרתי לעצמי, איזו איכות חיים זו - בלי מקקים :)
אפילו בשביל זה לבד שווה להעביר את הקיץ בחו"ל...

(אמנם יש זן הנקרא "תיקן אמריקאי" אך לא מצאתי אפילו אחד כזה שם... הוא ישראלי בן ישראלי למהדרין :mad:)

כשיהיה לי אקסטרה זמן וכסף (אף פעם) אשקיע בפיתוח המעבדתי הנ"ל, בינתיים נקווה לכמה שפחות התקפי לב.

• הוסף לסימניות
עידכון:
הרגע טבע בביתנו מקק ממי אמה
איכססססססססססססססססססס
זה עובד ברגע הפטנט הזה...
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
כשמוחצים את התיקן המבריק על מחושיו המרטטים -אין צורך להרוס את מיתרי הקול, אלא רק לחבוט בעצמה כבירה שתאפיל על הצליל המבחיל של הפצפוץ.
ועוד משהו- כבעלת דירה צמודת גינה אני משתמשת באופן קבוע בסנו דוחה מקקים. מצב האין בעלי חיים אצלנו בבית יותר טוב מהימים בהם גרנו בקומה שלישית.
הירוק הזה באמת דוחה מקקים.
(חוץ מאותו אחד שנקלע בתום לב לאזור. פצפצתי אותו בחבטה עזה ומאז הזדקפה קומתי והוספתי את האירוע כגולת הכותרת לרזומה שלי)

• הוסף לסימניות
רעיון פשוט מאד,
לוקחים מטאטא ומעיפים אותו דרך החלון. טוב מאד כשנתקלים בו בשבת.
רק לא לשכוח לבדוק לפנ"כ, מי הולך לקבל את זה על ראשו (:

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1010834:
(אמנם יש זן הנקרא "תיקן אמריקאי" אך לא מצאתי אפילו אחד כזה שם... הוא ישראלי בן ישראלי למהדרין :mad:)

מה את מדברת? אני קראתי פעם על "התיקן האמריקאי"... הוא עף עף, לא כמו המקקים פה.
ואז....
בררררר
הם נדבקים לאנשים!!!
ככה קראתי פעם באיזה "מקור מוסמך"
אז תודו שזה עוד בחסד אצלנו.

ואגב!!!!
לכל מי שתוהה למה בכלל יש מקקים...
כשהתענינו בהיסטוריה היהודית שלנו על הצורך בצרעות ועכבישים, זה לא נגמר טוב... :eek::D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה