שאלה- מהם הפרמטרים לאתר אחסון קבצים כשר

• הוסף לסימניות
אם שמתם לב או לא זה משהו שיושב לי ראש המון זמן.
ולאחרונה עוד יותר כי הקהל רוצה קליפים / שירים כתבות וכו וכרגע האתר היחיד היציב הינו ג'מבו מייל. אבל כידוע יש לו מגבלות וזה בטח מתסכל.
אז אני רוצה לדעת מהם הפרמטרים מה בעצם יהפוך את האתר לכשר ומה להיפך
בכדי שנוכל אולי להעניק אחסון גדול ולאורך זמן גדול יותר .
נ.ב כל אחד מכם יכול להרים את הרעיון הזה אין לי עניין אישי לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
אולי לעשות מן מסווה...
לפתוח בהתחלה אתר מאוד מאוד כשר, ומשהו שנחוץ לציבור החרדי. אז האתר יפתח בכל הסינונים.
אחר כך, בשקט בשקט להוסיף שם אפשרות להעלות קבצים תחת הכותרת "איש את רעהו יעזורו".
במצב הזה, האתר יהיה פתוח כל עוד שלא יהיה שם תוכן בעייתי.
אם תעשה מראש אתר של שיתוף קבצים, לא נראה שיפתחו לך.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה ג'מבומייל כשר יותר מדרופבוקס.
באתר של ג'מבו מייל יצא לי להתקל בתמונות שאינן ראויות, ובדרופבוקס לעולם לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1754813:
אני לא יודעת למה ג'מבומייל כשר יותר מדרופבוקס.
באתר של ג'מבו מייל יצא לי להתקל בתמונות שאינן ראויות, ובדרופבוקס לעולם לא.

ג'מבומייל הוא עם תאריך תפוגה ועם הרבה הגבלות. המכשול בו הוא נדיר ואקראי כמו ספאם במייל. אבל דרופבוקס זה שירות שיתוף קבצים חופשי. אפשר אף לחפש באינטרנט תכנים ממנו.

בקשר לנסיון האישי, הוא עדות חלשה עד מאוד בנושא זה. תתפלאו אבל יש אנשים שאומרים: אני משתשמש שנים באינטרנט ואינני יודע מה הבעיה בו. והם דוברי אמת, רק שעדיין ישנה בעיה...

• הוסף לסימניות
בעבר הצגתי שרת מסוים שמאפשר HOTLINK משמע לחיצה על הקישור ההורדה מתחילה לא צופים בשומדבר נוסף בדרך ועדיין לא פתחו אותו...
אני חושב שיותר טוב מזה לא נמצא :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה