עזרה שאלה מוזרה.!

• הוסף לסימניות
מה אומרים?
לכתוב בספר שאדם מוריד לשני את החגורה
זה מתאים?

שימו לב לקטע הבא (מתוך הפרק הבא בסיפור שלי!)
"הוא ניגש לקווין משחרר את ידיו.

"תביא לי את החגורה שלך." ציווה עליו ריאן, בזמן שהוריד את חגורתו שלו.

קווין הגיש לריאן את חגורתו. במבט תמוהה. ריאן זרק את החגורה לעבר השולחן, קושר את ידיו של קווין חזרה."

א"א שריאן פשוט יוריד לקווין את החגורה לבד. בלי לשחרר את ידיו ואז לקשור אותו חזרה.?

דחווווווףףףףף!!!!

תודה!

הפיתרון
טוב בסופו של דבר הלכתי על:
קווין הגיש לריאן את חגורתו. במבט תמהה. ריאן זרק את החגורה לעבר השולחן, קושר את ידיו של קווין חזרה."

אם יש לכם משהו לומר אל תתבישו!
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכתוב את האופציה השניה, ואז נחליט...
או זה:
"ריאן ניגש לעבר קווין, מבקש ממנו להרים את ידיו הקשורות. קווין הרים את ידיו בחשש.
ריאן לחץ על סמל החברה במרכז האבזם הכסוף. והחגורה נפתחה בזמזום חרישי, הוא שלף את החגורה, ניגש לעבר השולחן."

• הוסף לסימניות
או זה:
קווין הגיש לריאן את חגורתו. במבט תמהה. ריאן זרק את החגורה לעבר השולחן, קושר את ידיו של קווין חזרה."

תצטטו ותגידו מה יותר מתאים (לא מה יותר נשמע מגניב או כתוב יותר טוב!)
תודה על העזרה!!!

• הוסף לסימניות

הפיתרון
  • הוסף לסימניות

זה למרווה לצמא.

או זה:
"ריאן ניגש לעבר קווין, מבקש ממנו להרים את ידיו הקשורות. קווין הרים את ידיו בחשש.
ריאן לחץ על סמל החברה במרכז האבזם הכסוף. והחגורה נפתחה בזמזום חרישי, הוא שלף את החגורה, ניגש לעבר השולחן."

זה לשאר המקומות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה