- הוסף לסימניות
הוא אמר שזה הוא, אני נוטה להאמין לובטוח שזה הוא?
משום מה היה ברור לי שזה רק איורים דומים...
הסגנון שם קצת שונה מהרגיל
הוא אמר שזה הוא, אני נוטה להאמין לובטוח שזה הוא?
משום מה היה ברור לי שזה רק איורים דומים...
הסגנון שם קצת שונה מהרגיל
איך אני אשאל אותה?@יונה ספיר כותבת שם תחת השם "רות רפופורט", אולי היא תדע.
זה כנראה אלכס בלסקי. אבל אני מדברת על הסיפור בהמשך החוברת, הוא מצייר מגיליון מספר ארבע עשרה בנושאים הסטוריונים, סיפורי צדיקים, על דברים אמיתיים שקרו בדרך כלל, בפעם הקודמת זה היה משהו על חילול שבת והחפץ חיים. מעניין לדעת מי זה. זה הזוי שיכול להיות שהוא גוי רוסי, כי אף פעם לא שמעו על הצייר הזה בציבור. והוא אחד הצייריםוהסיפורים מהתנ"ך! הם מהממים וכל כך אמיתיים!
מי הצייר של הסיפורים התנ"כיים? (סיפור ראשון בחוברת)?
תתייגי אותה פה. תנסי לחפש את המספר שלה. (אני יודעת שחברות שלי הצליחו) אני יכולה לשאול אותם איך הם עשו את זה אם תרצי (תתייגי אותי, ותעני)איך אני אשאל אותה?
איך מתיגים? סליחה על הבורות.תתייגי אותה פה. תנסי לחפש את המספר שלה. (אני יודעת שחברות שלי הצליחו) אני יכולה לשאול אותם איך הם עשו את זה אם תרצי (תתייגי אותי, ותעני)
ברוכה הבאה.איך מתיגים? סליחה על הבורות.
איפה השם שכותבים?ברוכה הבאה.
שמים שטרודל לפני השם שכותבים באופן שבו הניק- השם משתמש הרצוי כתוב.
לדוג'
@ יונה ספיר. (אבל בלי רווח, שמתי אותו בשביל שתראי) ואז קופץ לך כל האפשרויות המתאימות ואת ממשיכה לכתוב את השם עד שאת רואה את מי שאת רוצה (אל תנסי להבין, פשוט תעשי ותראי) ואז תלחצי על הרצוי כשאת רואה אותו.
וזהו, תייגת.
בהצלחה.
איפה כותבים את השם?ברוכה הבאה.
שמים שטרודל לפני השם שכותבים באופן שבו הניק- השם משתמש הרצוי כתוב.
לדוג'
@ יונה ספיר. (אבל בלי רווח, שמתי אותו בשביל שתראי) ואז קופץ לך כל האפשרויות המתאימות ואת ממשיכה לכתוב את השם עד שאת רואה את מי שאת רוצה (אל תנסי להבין, פשוט תעשי ותראי) ואז תלחצי על הרצוי כשאת רואה אותו.
וזהו, תייגת.
בהצלחה.
עשית מצוין!לא הבנת, סורי... איפה כותבים את השם של המשתמש?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים