שאלה ממני הקטנה

• הוסף לסימניות
היי, עורכים/ות.
בעבר למדתי את פרימייר. ולא ממש זוכרת. :(

יש לי שתי שאלות ברשותכם:

1. איך אני מארגנת את החלונות בתוכנה שיהיו בברירת מחדל. כלומר אנירוצה שיהיה למעלה את שתי המסכים שרואים את הסרט ולמטה את הסיקאנס - החלון עם הערוצים והשכבות ששם חותכים וכו'...
נראה לי יש פקודה שמסדרת את זה באחד התפריטים.

2. אם אני אוצה לסגור סרטון / שיר רק באודיו בפורמט mp3. איך אני סוגרת?

אם מישהו יוכל להדריך אותי פחות או יותר. זה ממש יעזור לי.

תודה, תזכו למצוות ובהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
1. סידור חלונות התוכנה תחת תפריט WINDOW- WORKSPACE
יש שם כמה צורות מוכנות מראש, ואת יכולה גם לגרור ולסדר בעצמך את החלונות ולהגדיר NEW WORKSPACE- שולחן עבודה חדש שיתווסף לרשימה ותוכלי תמיד לחזור ולהשתמש בו.
אם משהו זז ואת רוצה שזה יחזור למה שמוגדר באותו WORKSPACE, את בוחרת RESET CURRENT WORKSPCE

2. FILE-EXPORT-MEDIA ושם להגדיר פורמט MP3
מקווה שהובנתי
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ttccdd0;1613882:
1. סידור חלונות התוכנה תחת תפריט WINDOW- WORKSPACE
יש שם כמה צורות מוכנות מראש, ואת יכולה גם לגרור ולסדר בעצמך את החלונות ולהגדיר NEW WORKSPACE- שולחן עבודה חדש שיתווסף לרשימה ותוכלי תמיד לחזור ולהשתמש בו.
אם משהו זז ואת רוצה שזה יחזור למה שמוגדר באותו WORKSPACE, את בוחרת RESET CURRENT WORKSPCE

2. FILE-EXPORT-MEDIA ושם להגדיר פורמט MP3
מקווה שהובנתי
בהצלחה!!

ווואו!! תודה רבה!!
לגבי 2. אני סוגרת בmp3 אבל איפה הקובץ נמצא? איפה הוא שומר אותו. אני עושה export ואז מריץ. ו....זהו. איפה הקובץ הסגור עכשיו?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
כשאת פותחת את האקספורט, יש לך שם שורה כזאת של שם הקובץ - שם את קובעת להיכן הוא יישמר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה