כללי שאלה מסובכת - תמחור :)

• הוסף לסימניות
מה אני עושה??

התקשרה אלי אתמול גננת של הבת שלי מהשנה שעברה, היא רוצה שאני יעצב לה דפי קשר לכל שבוע לכל השנה מראש וזה ישאר לה לכמה שנים. ז"א היא רוצה שאני יקח את המחברת קשר של שנה שעברה ובעצם לעצב את כולה. זה לא שכל שבוע היא תביא לי מחדש (אני יכולה להריץ הכל נגיד בכמה ימים וזהו, הכל מוכן ומוקלד כבר לכל השנה)
עיצוב קליל, נחמד, כל שבוע משהו שקשור בנושא.
היא כ"כ מדהימה ומיוחדת שאני לא יודעת מה לומר לה.. ובאמת מגיע לה, ולא נעים לי לומר שאין לי דקה להתעסק עם דברים כאלה, כי כמה כבר אני יכולה לקחת לה על זה?
אז אני מנסה לחשוב , אולי כמה דבר כזה יהיה שווה לי, (גם את הסכום לא כ"כ נעים לי לומר לה :rolleyes:)
כמה לוקחים על דבר כזה? וכמה זה שווה?
אוף, כזה לא נעים :(:(
היא אמרה שבמילא אני בבית אז בזמני הפנוי :p:p

פליזזז .. הערכת מחיר ממש תעזור לי!!!

(זה היה גם בשנה שעברה חח נדמה לי שכתבתי את זה כבר, אבל הפעם זאת גננת אחרת.. ואני חייבת הערכת מחיר אמיתית כדי לדעת אם אולי כן ללכת על זה)

• הוסף לסימניות
באמת לא נעים.
אני מכירה את הבקשות האלה... של כל האלה שבטוחות שהן עושות לך חסד אם ישלמו לך 100 ש"ח על כל העבודה.. אני מראש לא מתעסקת...

פשוט תגידי לה שאת לא קלדנית...
וזה פשוט לא משתלם לה לעשות את זה אצלך, כי זה לוקח לך מלא זמן להקליד וכו'...
אם את כל כך רוצה- את יכולה לעצב לה דף אחד, ושתלך לקלדנית להמשיך את העבודה...

• הוסף לסימניות
אני במקרים כאלו מסבירה את האמת
אני אקח לך מדי יקר על עבודה שהיא פשוטה מאוד
זה פשוט לא משתלם לך, כי שעות העבודה שלי שוות X לשעה וזה לא משנה לי כרגע שבעצם זה עבודה יותר פשוטה
אז פשוט יש גרפיקאיות מתחילות שישושו על כאלו עבודות (הרבה פעמים אני מביאה גםם המלצות)
וזה יהיה לך הרבה יותר משתלם

• הוסף לסימניות
אוהו...
לגננות התשובה היא:
תראי, אני עושה עבודות יותר לבעלי עסקים שיש להם את היכולת הכספית להשקיע.
אבל בשביל מה שאת צריכה יותר שווה לך לקחת בת סמינר שיודעת וורד שתכין.
ולהכין דף רקע-את יכולה נגיד לתמחר לה ב-150 ולסגור לה אותו כבסיס ב"וורד" ועל זה "יעצבו" לה כל שבוע.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
זהו שהדף רקע לא יעזור, הייתי מעצבת לה את זה גם מתנה אם זה חד פעמי,
היא רוצה משהו מתאים כל שבוע, ופונטים יפים כאלה שאין בוורד חח
והיא לא רוצה לפנות למישהי אחרת..

תודה על התשובות!
ובאמת, כמה אני אמורה לתמחר דבר כזה? או שלגמרי לא שייך?
לפי דף?

• הוסף לסימניות
מסכים עם כל מה שאמרו מעליי, אודות הפנייתה לקלדנית או למעצבת אחרת שתוכל לבצע את העבודה בזול יותר.
במידה והיא עדיין תהיי מעוניינת, קחי מחיר שישתלם לך. לא משנה אם זה לפי שעה, לפי דף, או לכל הפרויקט. אם היא תסכים זו כבר החלטה שלה, את לא צריכה להרגיש לא נעים עם זה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בעיקרון, לוקחים בין 10-15 ש"ח לדף קשר. בגלל שזה כמות, נגיד תקחי לה בין 8-10 ש"ח כל מספר הדפים...
תבדקי כמה יוצא לך לשעה והאם זה משתלם לך...
(במידה והיא תגיד לך שזה יקר (כמו כל הגננות שמחפשות את ההכי זול...) תגידי לה שהיא לא תמצא יותר זול מזה...
פוּל הצלוחה!

• הוסף לסימניות
לגבי הקלדה אני אומרת שזה תמחור בנפרד.
לקחתי בשעתו 15-20 ש"ח
עדיף לך לעשות כל שבוע דף שלוקח מקסימום חצי שעה, מאשר בפעם אחת הכל! וגם שתשלם בכל שבוע.
לי זה היה נחמד סוג של דמי כיס. לשלם חניה וכד'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה