דרוש מידע שאלה מעניינת ל"מייבינים" באורגניות

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בשמחת בית השואבה,
והיה שם מישהו שניגן על טיירוס 5 ועל מוטיף 6,
והיה נראה שבמוטיף הוא משתמש רק כדי לנגן בקול מסויים (שכנראה אין בטיירוס).
ואני שואל: למה לא מדגימים (מלשון דגימה) את הקול הזה ומוסיפים אותו לטיירוס?
לא סתם חבל להחזיק עוד אורגנית ב6000 ש"ח?
אני מאמין שכנראה חסר לי פרט כלשהו שלא הבנתי בכל העסק הזה,
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי אותו.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
א. בשביל השואו. (יש הרבה בחורים שכשהם מזמינים קלידן הם מבקשים שיהיה 2 אורגנים (או בלשון עמי הארץ "אורגן שתי קומות....)
ב. כמעט אף אחד לא הצליח לדגום את הצליל שאתה מדבר עליו (DEE TON) לטיירוס בצורה מושלמת

• הוסף לסימניות
ב. כמעט אף אחד לא הצליח לדגום את הצליל שאתה מדבר עליו (DEE TON) לטיירוס בצורה מושלמת
ולמה???

א. בשביל השואו. (יש הרבה בחורים שכשהם מזמינים קלידן הם מבקשים שיהיה 2 אורגנים (או בלשון עמי הארץ "אורגן שתי קומות....)
יש בזה משהו :)

• הוסף לסימניות
לפעמים זה עניין של זמינות של צליל מסוים...
בטח כיום שהכל מתוכנת

• הוסף לסימניות
למישהו יש תשובה?
זה מעניין אותי....

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמחזיקים שניים.
ולא כולם מאותו סיבה באמת.
יש כמה סיבות
א. גם אם הצליחו לדגום יש עדיין את אלה שאוהבים יותר את הסאונד המקורי על אף
שרוב הדגימות דגמו טוב מאוד. הם רוצים בדיוק כמו המקורי. וגם שלא את את כל הצלילים יש דגום יש כמעט הכל
וחלק דוגמים טוב וחלק פחות. יש גם עניין של טאצ שהאורגן הזה שנקרא מוטיף יש לו טא'צ מסוים (חוזק של לחיצה וכו) שהמוזיקאים אוהבים לנגן את הצלילם עם הטאצ המקורי
ב. עניין של נוחות שאתה רוצה להחליף צליל אתה לא חייב ללחוץ על כפתור ויש לך כבר מוכן עוד צליל שזה יורת נח מאשר כל רגע להחליף.
ג בטירוס יש באג ידוע שאם מחליפים בין צליל לצליל תוך כדי נגינה ניהיה בלאגן באפקט. כי כל אחד מוגדר אחרת
וניהיה כזה רעש ובלאגן לשנייה. לכן הן מעדיפים בשתי אורגניות שאז אתה לא עובר תוך כדי נגינה לצליל אחר
ד. ענייין של נוכחות והרגל לפוזה מסויימת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש הרבה שמחזיקים שניים.
ולא כולם מאותו סיבה באמת.
יש כמה סיבות
א. גם אם הצליחו לדגום יש עדיין את אלה שאוהבים יותר את הסאונד המקורי על אף
שרוב הדגימות דגמו טוב מאוד. הם רוצים בדיוק כמו המקורי. וגם שלא את את כל הצלילים יש דגום יש כמעט הכל
וחלק דוגמים טוב וחלק פחות. יש גם עניין של טאצ שהאורגן הזה שנקרא מוטיף יש לו טא'צ מסוים (חוזק של לחיצה וכו) שהמוזיקאים אוהבים לנגן את הצלילם עם הטאצ המקורי
ב. עניין של נוחות שאתה רוצה להחליף צליל אתה לא חייב ללחוץ על כפתור ויש לך כבר מוכן עוד צליל שזה יורת נח מאשר כל רגע להחליף.
ג בטירוס יש באג ידוע שאם מחליפים בין צליל לצליל תוך כדי נגינה ניהיה בלאגן באפקט. כי כל אחד מוגדר אחרת
וניהיה כזה רעש ובלאגן לשנייה. לכן הן מעדיפים בשתי אורגניות שאז אתה לא עובר תוך כדי נגינה לצליל אחר
ד. ענייין של נוכחות והרגל לפוזה מסויימת
בהצלחה
שכוייח גדול!!!
תודה רבה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה