- הוסף לסימניות
כדאי דבר ראשון לבדוק מזוזות
ודי לרוץ דבר ראשון לרגשי
קרוב משפחה שלי נכווה מהנושא -בבקשה לכבד!!!
ודי לרוץ דבר ראשון לרגשי
קרוב משפחה שלי נכווה מהנושא -בבקשה לכבד!!!
לא מוזר בכלל.יש רקע נפשי, אבל זה מוזר לא?....
יכול להיות שזה יושב על משהו נפשי? בדקתם את הכיוון?
לא. לא מוזר בכלל.
גוף ונפש מחוברים אחד לשני באופן מאד חזק ומובהק.
אני הייתי הולך יותר לכיוון של נפש בריאה = גוף בריא
כשמשהו בנפש לא טוב, קורים כל מיני דברים כאלה, ואפילו מחלות אמיתיות.
מתחברת לזה.לא מוזר בכלל.
רקע נפשי יכול להביא לדברים כאלו.
לא יודעת בהקשר מה אמרת את זה, אבל אם זה מענה לתגובות שאמרו לפשפש במעשיו,בכללי זה בן אדם שמאוד רוחני ומתעסק כל היום בחסד ועשייה לשני,
נתינה בלי סוף, לאנשים שאין להם.
ועיסוק בלימודים רוחניים.
אף אחד לא לוקח את זה כאבחנה מקצועיתאממ
לא יודעת אם אתה פסיכיאטר, אבל גם אם כן, לקבוע הבחנה דרך מקלדת זה לא מי-יודע-מה מקצועי.
ואם הציניות לא הובנה דיה - אף פעם אל תכתבו 'הבחנות רפואיות' לאנשים אחרים על סמך המקלדת שלכם בלבד. אפשר לכתוב ללכת לבדוק היטב בתחום הנפשי או לעלות השערה זהירה שיכול להיות שמדובר במינכהאוזן.
אין לדעת מה מילה אחת יכולה לעורר בצד השני.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים