כללי שאלה מענינת... - קובץ שגדל בסגירה

• הוסף לסימניות
איך זה יכול להיות שקובץ AI שוקל 16.5 מ"ב אני הופכת אותו לPDF דרך הדיסטילר והוא שוקל 43 מ"ב
למשהו יש תשובה????

• הוסף לסימניות
אולי: כמות גדולה של שקיפויות, שכבות ותמונות מיובאות?

• הוסף לסימניות
תלוי מה ההגדרות של הדיסטילייר.
בשורה התחתונה - יכול להיות.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שהסגירה הכי מומלצת זה לייבא את הקובץ לאינדזין, ושם לסגור לPDF.

• הוסף לסימניות
אני סוגרת חוברת שפחות או יותר אותו דבר והכל בסדר חוץ מ-3 עמ' שכ"כ כבדים
אבל התופעה שהקובץ שוקל באילוס 16.5 ואחרי דיסטילר הוא 43 ממש מוזר לא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;71624:
מה שבטוח שהסגירה הכי מומלצת זה לייבא את הקובץ לאינדזין, ושם לסגור לPDF.

זה בדיוק מה שעשיתי...

• הוסף לסימניות
באינדי הוא לא תמיד מאחד אובייקטים משוכפלים בסגירה - דבר שיכול להגדיל את הקובץ.

בכל אופן - לדעתי אין בזה שום בעיה.
תדחסי ל-RAR (לא ל-ZIP!) ותראי איך שהוא מתכווץ.

• הוסף לסימניות
את מה?
אני מתכוון לדחוס את ה-PDF. אם הוא מתכווץ המון (פחות 15%) זה חייב להיות שיש אובייקטים משוכפלים, שאינדי שולחת בנפרד במקום לאחד אותם.

• הוסף לסימניות
אגב זה יכול להיות.
אני סגרתי לפוסטסקריפט קובץ של עלון סה"כ 6 עמודים (A3 דוצ)
בפריהנד הוא שקל 25 מ"ב ובפוסטקיפט הוא שקל 125 מ"ב!!!!
אחרי חילוץ וכיווץ וכו' הגעתי לתוצאה הנורמאלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;71877:
אגב זה יכול להיות.
אני סגרתי לפוסטסקריפט קובץ של עלון סה"כ 6 עמודים (A3 דוצ)
בפריהנד הוא שקל 25 מ"ב ובפוסטקיפט הוא שקל 125 מ"ב!!!!
אחרי חילוץ וכיווץ וכו' הגעתי לתוצאה הנורמאלית

אתה מתכוון ל-PS/PRN? בוודאי שהוא יתפוס יותר, הכל שם פתוח בתוספת ערכים רבים שאים בשימוש. ב-PDF הוא מאחד אובייקטים, ממיר אובייקטים, ממיר מעברי אפור (לעיתים) ועוד כהנה וכהנה - וחלק גדול תלוי מאיזו תוכנה סגרו את ה-PS, תחת איזה הגדרות, ולאיזה מדפסת.

• הוסף לסימניות
ברור אני יודע.
אבל גם אחרי החילוץ זה שקל המון מה שאפעם לא קרה.
סגרתי מפריהנד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה