שאלה מצחיקה- "אברימל אברימל"

• הוסף לסימניות
באחד ההופעות , אני חושבת מ.ב.ד אבל לא בטוחה
קורא לאברהם פריד לבמה ככה..

מישהו יודע באיזה דיסק אני יכולה למצוא את זה??
מצלצל למישהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PBיסטית;2374546:
באחד ההופעות , אני חושבת מ.ב.ד אבל לא בטוחה
קורא לאברהם פריד לבמה ככה..

מישהו יודע באיזה דיסק אני יכולה למצוא את זה??
מצלצל למישהו

היה משהו, שאברהם פריד זיהה את אבריימי רוט בתוך הקהל והוא ירד מהבמה, התקרב אליו והזמין אותו (את אבריימי רוט) לשיר איתו,
זה היה בתקופה של הקיץ (סוף שנת הלימודים) הופיע בחדרי חרדים/ כיכר השבת
תבדקו, לי זה חסום.

• הוסף לסימניות
זה בשיר "רבונו של עולם", נראה לי שזה היה יוסי גרין
הפזמון שלו זה "כדי שנזכה לחיים טובים, לחיים טובים וארוכים..."
עוזר לך?

• הוסף לסימניות
כן!!
תודה!!

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איפה למצוא את הקובץ שמע של זה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטים;2374550:
זה בשיר "רבונו של עולם", נראה לי שזה היה יוסי גרין
הפזמון שלו זה "כדי שנזכה לחיים טובים, לחיים טובים וארוכים..."
עוזר לך?

זה היה הופעה של אברהם פריד, בשיר רבונו של עולם ע"י דודו פישר, שאמר את המילים הללו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;2374625:
זה היה הופעה של אברהם פריד, בשיר רבונו של עולם ע"י דודו פישר, שאמר את המילים הללו

נכון נכון, זה דודו פישר...

הנה, מצאתי.
זה בהופעה חיה בישראל של אברהם פריד.

קבצים מצורפים

• 08-ריבונו של עולם.mp3
    4.3 MB · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 08 ריבונו של עולם.mp3
    4.3 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם!!
עזרתם לי מאוד!!!!!!

• הוסף לסימניות
ה'ווארט' בעניין היה שפריד עשה דואט עם פישר שהיה על המסך בלבד, ואז פישר - במסך - הסתכל על פריד ואמר אבריימל וכו'.
(אגב, יש לי את הקליפ שרואים את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יודה;2376073:
ה'ווארט' בעניין היה שפריד עשה דואט עם פישר שהיה על המסך בלבד, ואז פישר - במסך - הסתכל על פריד ואמר אבריימל וכו'.
(אגב, יש לי את הקליפ שרואים את זה)

אשמח לקבל אותו
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה