שאלה מצחיקה

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
כשאני למדתי לצלם
אמרו לנו 50..

• הוסף לסימניות
שאלה באמת מצחיקה, כמובן שמצלמים על 50.
(מנסיון של הרבה צילומים מהרבה צלמים שונים....)

• הוסף לסימניות
עד לפני שנים ספורות, לא היה דבר כזה לצלם ב50 FPS. כיום בכל המצלמות החדשות קיימת האופציה הזו שנותנת תמונה שנראית חדה יותר.
דווקא צלמי קולנוע מעדיפים לצלם ב24 FPS שמדמה מראה של סרטי קולנוע שמצולמים כך.
לצלם ב25FPS זו לא טעות, אבל אם יש לך אפשרות לצלם ב50FPS מומלץ.

• הוסף לסימניות
כן הרוב היום ב 50

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סוכריה;n5008519:
שאלה באמת מצחיקה, כמובן שמצלמים על 50.
(מנסיון של הרבה צילומים מהרבה צלמים שונים....)

כשאני למדתי אמרו לי על 25 ורק כשעושים סלומושן או סוג של ריצה וכו'.. אז לעשות על חמישים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה את כותבת מומלץ??
את מביאה ללקוח חומר
את צריכה להביא לו מושלם במליון אחוז
וכשאת מצלמת על 25 זה לא מושלם
אז למה רק מומלץ
אני חושבת שזה פשוט חובה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;n5008836:
לא הבנתי למה את כותבת מומלץ??
את מביאה ללקוח חומר
את צריכה להביא לו מושלם במליון אחוז
וכשאת מצלמת על 25 זה לא מושלם
אז למה רק מומלץ
אני חושבת שזה פשוט חובה!!!

לא כתבתי מומלץ.
כתבתי שזה מה שלמדתי ומאז אני עובדת ככה.
בכל אופן- תודה לכולם.
שמעתי ואני מקבלת.
אז בלי לחץ...:rolleyes:
יותר אני לא יעשה את העבירה הזאת ;)

• הוסף לסימניות
טעות לחשוב שבגלל שב50FPS התמונה יותר חדה, אז לצלם ב25FPS זה לתת ללקוח עבודה לא מושלמת. בניגוד למה שנאמר למעלה שבריצה לעשות על 50, אפשר לומר בדיוק את ההיפך שבריצה כדי להדגיש את התנועה נצלם ב25FPS כדי שיהיה קצת בלייר מסביב לדמות מה שידגיש יותר את הריצה. דווקא החדות של 50FPS במצב כזה תראה תמונה לא טבעית.
רוב צלמי האירועים יצלמו ב50FPS, כי המדד שלהם לאיכות התמונה זה חדות. אבל צלמי סרטים ישתמשו הרבה פעמים בהגדרות שונות כדי לתת ביטוי שונה לתמונה המתקבלת.
מצ"ב לינק למי שרוצה להרחיב קצת בנושא
https://frames-per-second.appspot.com/

• הוסף לסימניות
הערה.
במגוון רחב של מצלימות הרזולוציה יורדת לחצי HD במעבר ל50fps כך שהייתי חולקת על ההצהרות ש50 זה: 'יותר איכותי' 'א"א להביא עבודה אחרת ללקוח' וכו'
יש לכל אחד יעוד משלו.
יותר איכותי להביא משהו שעונה לצרכים.
כשצריך 50- מתי שרוצים לקלוט יותר תנועה וכו' אז זה יהיה מצוין.
ומתי שלא 25 תתן תוצאה מצוינת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה