שאלה, מציאת עבודה/ות

• הוסף לסימניות
מה נשמע כולם?

אולי זו שאלה כללית, לעוסה, רחבה טפשית ותקועה מדי(אפשר להוסיף עוד תארים שליליים לפי הטעם), אבל אני חייב לנסות:

אילו פלטפורמות, דרכים ושיטות (מלבד הפורום הנהדר הזה ואולי איגוד המאיירים שעוד לא קם) אפשריות לי להשיג עבודות?
אני שואל כי מעולם עוד לא עבדתי בזה (כרגע בהייטק) ואני מעוניין לעשות מעבר לתחום שיתחיל כנראה בעבודות במקביל.

תודה רבה על עזרתכם הנדיבה.

• הוסף לסימניות
wix.
זו פלטפורמה לבניית אתרים, בצורה חינמית ועצמאית. זה קל מאד, יש המון תבניות מוכנות שאפשר לעצב מהבסיס איך שרוצים, והדבר היחיד שנשאר זה "חתימה" קטנה של wix בסוף העמוד. כך אתה יכול להקים לעצמך אתר בקלות.
וכמובן יש גם פייסבוק, למי שמתאים...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2444473:
wix.
זו פלטפורמה לבניית אתרים, בצורה חינמית ועצמאית. זה קל מאד, יש המון תבניות מוכנות שאפשר לעצב מהבסיס איך שרוצים, והדבר היחיד שנשאר זה "חתימה" קטנה של wix בסוף העמוד. כך אתה יכול להקים לעצמך אתר בקלות.

הצלחות!

ואוסיף, שזה אומר בעצם להתחיל לפרסם סביבך (קרובי משפחה, חברים, שכנים) גם- שאתה עוסק גם בציור, להראות עבודות, שיהיה לך תיק עבודות מסודר ומקיף. הדברים האלה רצים גם מפה לאוזן (תלוי איפה אתה גר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;2444473:
wix.

הצלחות!

וכמובן שגם את החתימה של wix לא חייבים להשאיר, אם קונים דומיין בכמה דולרים, ועושים וויקס פרימיום בעוד כמה דולרים, אפשר לקשר את האתר וויקס לדומיין הקנוי.. (ולא כמו שאני עשיתי, ראה כתובת האתר שלי בחתימה שלי)
אבל מן הסתם כאיש הייטק את כל זה אתה כבר יודע,
לגבי השאלה שלך,
לדעתי דבר ראשון אתה צריך לקחת כמה חודשים לבנות תיק עבודות,
דיגיטלי, אם בזה אתה רוצה לעבוד,
וגם את סגנון תיק העבודות תבנה לפי הציבור שאתה רוצה לעבוד בו,
דהיינו אם במגזר החרדי, תעשה ציור אחד של ילד חרדי חמוד,
עוד אחד של שולחן שבת וילדים שרים או משהו כזה,
עוד אחד של ילדות משחקות בגן וכו',
ואם מגזר אחר, אז בהתאמה תכין ציורים,
נראה לי שבלי זה אין כל כך על מה לדבר, אנשים לוקחים מישהו כשהם רואים שהוא יכול להתאים לעבודה שהם צריכים.
או- לחילופין, יש גם כאלה לא כאלה אניני טעם, שהם רק רוצים שמישהו יעשה להם כמה ציורים ולא ממש אכפת להם איך זה נראה בדיוק, אתה יכול לחפש כאלה, יש פה בפרוג מדי פעם אשכולות של דרוש\ה מאייר\ת , רק קח בחשבון שבד"כ המשכורת על האיור תהיה יותר נמוכה מכמה שעלה לך החלב והקפה ששתית בזמן שישבת לצייר אותו, ( :) )
אבל בהחלט זה אולי כדאי, בהתחלה, כדי ליצור תיק עבודות ולהכנס לשוק..
איך שלא יהיה,
בינתים אל תעזוב את העבודת יום שלך, כמו שאומרים באנגלית.
או כמו שאומר הפתגם, לא זורקים חולצה מלוכלכת לכביסה עד שמוצאים אחת נקיה.
או למשל, כממווו.. הבנת את הרעיון. בפרט שבהייטק משלמים הרבה יותר ממה שתקבל במגזר חרדי על איור.
(אלא- אם תלך בגדול כמו גדי פולק למשל, להוציא לבד ספרים, מושקעים, שכולם אוהבים. ואז יש בזה כסף, או אפשרות נוספת, לעבוד קשה, ומהר, באיכות ירודה יותר, ולא עצמאית אלא בשביל מולי"ם, אבל מולי"ם שמוציאים הרבה ספרים, למשל הר' אבי אוחיון הוא כתובת טובה, וגם שהוא בנאדם חמוד. :) לדעתי. אבל תצטרך להתרגל להספיק לפחות איור ביום, דהיינו חמש איורים בשבוע, נגיד בשלוש מאות שקל לאיור, שזה שכר מצחיק, אבל חמש כפול שלוש מאות זה 1500 שקל בשבוע, שזה מינ' 6 אלף בחודש, שזה כבר כסף לקנות די הרבה חלב וקפה עכ"פ. אז אולי גם זה אופציה, למי שלא קשה לו בנפשו להיות עבד נרצע.)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם על העזרה.
במיוחד לך שאול על ההשקעה, מידע מאוד שימושי.
באמת פה התחלתי להבין שכנראה חייב להיות לי תיק עבודות מאוד ספציפי וייעודי לסוגי עבודה שונים ועכשיו כשגם אתה אומר זה מקבל משנה תוקף.

כרגע באמת שלא אכפת לי מה, העיקר לעשות, אני גם ככה מצייר כל הזמן (כשאני לא עובד או לומד תורה או מתפלל או עם המשפחה כו'...) אז לפחות שגם אזכה להועיל עם זה ולקבל חשיפה והבנה של השוק ואולי קצת כסף.

אגב, המו"ל הר' אבי אוחיון נמצא איפשהו בפורום ?

תודה

• הוסף לסימניות
אחרי כזה הסבר כל המאיירים כאן ירוצו לעבוד בהייטק

• הוסף לסימניות
הוא לא פה, אבל יש לו שליחים בכל מקום, כמו .. לא משנה,
בכל אופן, היה לי פעם את המספר שלו לא יודע איפה זה, בטוח זה לא בעיה להשיג. מן הסתם בכל חנות ספרים, תקח ליד ספר שלו ובטח בעמוד הראשון שני יש איזה כתובת אימייל או טלפון.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לפני -תיק עבודות.

נקודה למחשבה - אני לא יודע איך אתה מצייר, כלומר אתה לא מעלה מספיק, וזו טעות קריטית.
הפורום הזה עושה נפלאות לאנשים פעילים. תחשוב שלקוח מחפש צייר, הוא נכנס לפורום ומרפרף, אם אתה פעיל הסיכויים שהוא יפול על משהו שלך גבוהים. אז תיהיה פעיל! ככה אתה גם מוסיף יצירות לתיק העבודות וגם דואג שלא יפספסו אותך. בנוסף החבר'ה פה בפורום חדים מאוד ויודעים להפנות לקוחות למשתמשים ספציפיים.

תן בראש.

נ.ב. הייטק או ציור? רגע..
הייטק או ציור,
הייטק או ציור
שוקולד שוויצרי או שוקולד שופרסל כשר לפסח..

אני סתם מתלוצץ, תעשה מה שאתה רוצה לעשות, זו הדרך לאושר!

• הוסף לסימניות
1. אתה צודק יואל, אני לא פעיל מספיק.
התחלתי וזה קצת ירד כי אני פשוט בתקופה לחוצה בגלל שיעורי בית מקורס שאני נמצא בו אז אין
לי כ"כ זמן להעלות דברים. עובד על זה.

2. בשבילי...ברור שציור!!!! החלטה כבר נעשתה אצלי לפני שנה וחצי ואין דרך חזרה מבחינתי, זה רק עניין של זמן.

תודה על כל התגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה